Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atmo
senior tag
Sziasztok!
Volna egy kis problémám. Talán nem is olyan kicsi.
Pár hónapja hírdettem egy telefont (iPhone 3GS 32GB)
Jött is rá egy jelentkező, majd hosszas beszélgetés után megegyeztünk abban, hogy elküldöm neki a telefont, hogy ő kipróbálhassa azt, mielőtt megveszi, ugyanis Debrecenben lakik, én pedig Budapesten, a személyes találkozót pedig nem tudtuk volna megoldani, próba nélkül pedig nem volt hajlandó. Szimpatikusnak tűnt az ember, megelőlegeztem neki a bizalmat.
Postára is adtam, meg is kapta, viszont fizetni még azóta sem fizetett, csak igérgetett egy ideig, mostanra pedig már egyáltalán nem elérhető a fickó.
A nevét, címét tudom, ezen kívül pedig semmit. Márha egyáltalán elérhető az illető azon a címen.
Kérdésem pedig az, hogy mit tegyek. Feljelentsem? Hiszen én voltam a hülye, hogy idegenbe elküldtem neki. Mit fognak szólni a rendőrségen? Van értelme egyáltalán ezzel foglalkozni? Mert ha nem látok belőle semmit vissza, akkor inkább hagyom, tudom mennyi macerával jár egy feljelentés. Legalább a leckét megtanultam.A segítségeteket előre is megköszönöm!
Üdv,
centaurium
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest