Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dabug888
újonc
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni.
Egy vásárlásnál egy felhasználóval privátban leveleztem, és egy elfogadható minimális összeget fizettem (posta költség) a termékét előre, viszont ma jönne meg elméletben és érdekelne, hogy közben kitiltva került a felhasználó nevére hirdetésre. Ez miért történthetett? Esetleg óvakodjak a csomag átvételétől, nehogy egy nehéz halom újságpapírért fizessek utánvételi díjat, vagy lehet meg sem fog érkezni?Az eladó neve: eladomm
Az előleg nem tétel, azért nem jelenteném fel ha csaló, mert máshol volt szerencsém nagyobb összeget bukni és épp egy éve a világon semmit nem csináltak a rendőrök, pedig adtam nevet, címet, számlaszámot, fényképet, mindent.
Nagyon örülnék egy gyors válasznak, mert ha nagyon átverős a szaga, akkor ha jön is csomag, inkább nem veszem át.
Egyáltalán van rá mód, hogy kiderítsem a pénzem elbukása nélkül, hogy az van-e a csomagban, mert ha nem, akkor hiába a ne utaljunk előre felhívás, mert mondjuk felad 1500 Ft -ért valamit amiről azt hiszem benne van és fizetek még 10 E Ft-okat hogy kiderüljön az átverés, és ugyanúgy megkapja a pénzt?
Köszönöm
Üdv. Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő