Hirdetés

Aktív témák

• Batman

őstag

Tisztelt PH! Társadalom!

Valószínüleg a következő problémából mar nem csak nekem van elegem ,ezért indítom ezt a topicot, remélem értelmes vitát tudunk folytatni egymással!

Egy átlag ember amilyen én is vagyok mit tehet az ellen hogy a kormány vagy nem csak a kormány hanem a vezető pártok kihasználják ott verik át ahol tudják egyre másra hozzák az olyan rendeleteket amitől csak még roszabb lesz enkünk.
    Az emberek az átverések egy részét szépen lenyelik nem szólnak semmit, de van amikor már túl lőnek a célon és valamit tenni kell.
    PL :
    A mostani aotópálya építés , az tény hogy Magyarországon 1Km pálya megépítése közel 2milliárd forintbe kerül míg a szomszédos Horvátországba 1,2Milliárd!És a terepviszonyok sem valami kedvezőek en jártam ott rengeteg alagút és viadukt van.Ha ezt nekem valaki el tudja magyarázni ezt akkor annak nagyon megköszönném.
    Vagy gondolom sokan látták a Frei-t ott is megmondta a külföldi emberke is ,hogy milyen már az hogy Baumgartnernek egy szóra több 100 millot ad a kormány mikor lenne hova máshova költeni.
    Vagy a Budapestet és Prágát összehasonlítva.Prága az utóbbi jó pár évben nagyon sokat fordított a város rendbeszedésére és népszerüsítésére, ami sikerült is nekik.Ma a turizmusból befolyó összeg 7 milliárd míg budapestnek 3milliárd, de az erre a célra létrehozott testület aminek az a feladata hogy Budapestet és az országot népszerüsítse évente 8milliárdot kap.
    .........
    .........

És még sorolhatna az ember rengeteg bosszantó dolgot amivel csak nekünk lesz rosszab ők lenyulják a kis pénzüket és kész.
    Mit tehetünk mi??Nem lehet mindent aláírásgyüjtéssel megoldani, akkor naponta több száz pappírt kellene aláírnom!:(

Kiváncsi lennék a véleményetekre szeretnék sok értelmes hozzászolást olvasni, és bocsánat azért ha fentiekben valahol valótlant állítottam, mert az informáciomat a sajtóból (tv,rádio,újság) gyűjtöttem és hát ezeksem bízhatok meg minden téren.

A félreértés elkerülése végettt en nem csak a jelenlegi kormányt bírolom hanem az összes vezető pártot.Mért nem bírnak egyszer összefogni és azt mondani na egy avég nem rabolom ki az országot haenm valami jót is teszek érte!

A másik amin nagyon bepöccentem most ugye lesznek majd az EP választások ahova mi is küldünk képviselőt, a parlament már a fizetésüket is megszavazta 5000párszáz euro!!!pfffff
    Míg spanyolországban vagy portugáliában ennek alig a fele!(ebben az informáciban nem vagyok biztos)Pedig nem hiszem hogy ennyivel jobban élnék náluk!

Na átadom nektek a szót válom a véleményeteket,Ha valamelyik moderátor tudd valami jobb címet a topicnak akkor hajrá!

Szerk:
    Bocsánat ha mást nem zavar ez de most valahogy kicsit kibuktam és ki akartam írni magamból.

[Szerkesztve]

Aktív témák