- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
Szia!
Dolgozok benne, mint egy megveszekedett pocok. Dúrom a földet: ásom, kapálom, gereblyézem, közben a gerincem majd kiszakad, a végtagokban nyiszognak az izületek, a tüdőm nem győzi felvenni az oxigént, a szívem meg kilökni az erekbe a friss vért. Szuszogok, izzadok, közben elégedetten mosolygok; esküszöm, ez már kezd olyan lenni, mint a jó szex.(18 éven aluliak ugye nem látogatják a topikomat?
)
Már nincs sok hátra a talajmunkákból. Egyetlen szakasz, és elrakhatom az ásót!Új rekord született, ilyen rövid idő alatt, ennyi földet még sosem mozgattam meg. Pedig tényleg van néhány idegesítő és gondokat okozó testi bajom. Egészen kellemes, hogy mégis ennyire bírom. Jól esik. Csak aztán a nagy örömködésemnek, ne sírás legyen a vége...
Jó öreg pesszimizmusom, sosem hagy el.
Az nlcafe-ba csak próba szerencse alapon regisztráltattam magamat. Nem bízok a társkereső oldalakban. Szerintem, így nem is lehet ismerkedni. Élőben több értelme lenne. De kérdem én, hol van normális találkahely? Egyébként akárhol lehet ismerkedni.Csak nyitott szemmel kell járkálni és észrevenni a másik személy felől érkező jeleket.
Nem adom fel. Tudom, hogy a világban van egy lökött pasi, aki pont illik hozzám.
Azért önostorozó nem vagyok. A szenvedés foka mindig egyenlő arányban van az elkövetett vétkeimmel. Elég gyakran ''hódolok'' a hét főbűn közül a lustaságnak és a falánkságnak. Megyek és felásom a holdat is. Annyit vétkeztem már.
Üdv!
Andrea
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Viccrovat
- PlayStation 1 / 2
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Battlefield 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest