- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotel
aktív tag
válasz
Papa-Georgo #11 üzenetére
És miért kellett volan kísérletezni? Tonnaszámra tesztelik a konkurens gyártók cuccait is, nem nehéz információt szerezni egyikről sem.
Én is nézegettem 5 éve az iPod-ot, mert az akkori konkurens a Creative 20G-s jukeboxa volt, ami kétszer nagyobb volt, mint a discman-em, aztán vettem egy MiniDiscet, ami akkor elég jónak számított (Sony MZ-R900) és cserélgettem a lemezeket, $/perc arányban még mindig reális alternativa volt. Aztán ezt lecseréltem egy másik MD-re (MZ-N1). És hogy miért vettem ezt mp3 lejátszó helyett? Mert 50 órát bírt egy feltöltéssel, és 2500Ft egy tölthető lapcella bele, és egy lemez meg 400Ft. Most már MP3 lejátszóra váltottam, mert mégiscsak egyszerűbb és sokat fejlődtek 4 év alatt. Eddig ezt sem bántam meg, de a távirányítóit megszoktam a Sony-nak ezért maradt a Sony mint gyártó és a HD5 mint tipus, egyszerűen 47e Ft-ért jobbat nem lehetett találni, ugyanazok az előnyei, mint anno a MiniDiscnek voltak, csak nincsenek hátrányai. iPod NANO-t is nézegetem, de túl sérülékenynek tűnik, Saturnban megtapizva sem győzött meg.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- VoIP telefonálás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest