- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotel
aktív tag
válasz
Papa-Georgo #11 üzenetére
És miért kellett volan kísérletezni? Tonnaszámra tesztelik a konkurens gyártók cuccait is, nem nehéz információt szerezni egyikről sem.
Én is nézegettem 5 éve az iPod-ot, mert az akkori konkurens a Creative 20G-s jukeboxa volt, ami kétszer nagyobb volt, mint a discman-em, aztán vettem egy MiniDiscet, ami akkor elég jónak számított (Sony MZ-R900) és cserélgettem a lemezeket, $/perc arányban még mindig reális alternativa volt. Aztán ezt lecseréltem egy másik MD-re (MZ-N1). És hogy miért vettem ezt mp3 lejátszó helyett? Mert 50 órát bírt egy feltöltéssel, és 2500Ft egy tölthető lapcella bele, és egy lemez meg 400Ft. Most már MP3 lejátszóra váltottam, mert mégiscsak egyszerűbb és sokat fejlődtek 4 év alatt. Eddig ezt sem bántam meg, de a távirányítóit megszoktam a Sony-nak ezért maradt a Sony mint gyártó és a HD5 mint tipus, egyszerűen 47e Ft-ért jobbat nem lehetett találni, ugyanazok az előnyei, mint anno a MiniDiscnek voltak, csak nincsenek hátrányai. iPod NANO-t is nézegetem, de túl sérülékenynek tűnik, Saturnban megtapizva sem győzött meg.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest