Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirus86
aktív tag
Az egiek ovjanak meg a Stellantis motor halaltol! Hiaba jo fogyasztasu, ha vacak a motor benne. Hacsak nem lancos mar, amihez meg nincsen tapasztalat. Vagy ilyen? https://www.autonavigator.hu/cikkek/szabadulnal-az-1-2-puretech-motoros-autodtol-ne-siess-annyira/
En ezert nem vennek ettol a csoporttol egy darabot sem, hiaba fogyasztanak jol. remelem te meguszod!Sajnalom, iagazam volt, ez is egy olajban futo szijas halalos darab, remelem azert sokaig tudod majd hasznalni:
https://www.reddit.com/r/automobil/comments/1f70j89/opel_astra_k_facelift_12_turbo_f12shr/ -
Sirus86
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #43 üzenetére
880 literes a Kangoom, es sokszor keves. Most a 7 szemelyes van a lehetseges teriteken, 5 szemelyes modban 1.3 m3 puttony 1.33 TCE motorral, sajnos nincsen belole hibrid, mint a Dacia Joggernel. Toyota Corolla puttony nem eleg. Toltes ahol elek nem lehetseges amugy. Trafic es tarsai meg tul nagyon es diezelek, ami kizart a felhasznalas vegett.
-
Sirus86
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #34 üzenetére
A Toyotak nagyon jok, ezert is irtam le. Szerintem van ertelme a plug-in hibriodnek, mert pl azzal en is csak elektromos modban tudnek furikazni iskolataxi alatt. Aztan meg ha menni kell, akkor meg ott a motor. Azert irtam le az ures akkus KIA esetet, mert benne ultem, es nagyon szoftiszikaltan csinalta a dolgot ures akkuval, akkuval meg 50-70km-t megy el Svedben, ami tokeletes csaladi uzemben. Viszont a puttony keves nekem. Es sajnalaiom, hogy nincsen ertelmes puttonyos ilyen verzioban, csak SUV orulet van
-
Sirus86
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #14 üzenetére
De mennyire noveli a hatasfokot, itt ez volt a kerdes Bog reszerol is - amivel teljesen egytertek, mint ketseg. Az en 880 literes batyus, 15 eves 1.6-os Kangoom , mezei 8 szelepes szivobenzinkent kajal be 8.6 litert 100-on (262 ezer km van benne, ez a nagyatlaga) minimalis szervizelesi koltseggel. Ez meg 5 ulesesben is kisebb es hasonloan kajal ezer evnyivel bonyolultabb megoldasokkal egy kicsike traktormotorral a belsejen. Egy KIA/Toyota/Renault plug-in hibrid szerintem sokkal jobb, mint barmilyen mild-hibrid. Kollegam Svedben ures akkus KIA Ceeddel, 120 km alatt evett meg 4.6 litert szazon, hidegben. Es az is egy ertelmezehto auto, de ez?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Főleg arra, hogy meglegyen a kvóta, ehhez pedig az elektromos hajtás minimumát adják a gyártók. Egy 5008-as Peugeot-ban próbáltuk megfejteni.
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest