- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Mivel a legtöbben azt kérték tőlem, hogy ne legyen két topik, ezért megkértem a moderátorokat, hogy töröljék ezt a topikot és ha egy mód van rá, akkor a releváns tartalmat emeljék át a másik topikba, mert nem szeretnék senkivel sem kiszúrni... Csak jót akartam a közösségnek, de a többség inkább az "egy topik mindenek felett" megoldás mellett szavazott.
Ha nem sikerül, vagy nem történik meg a hozzászólások átemelése, kérlek ne haragudjatok rám, de mivel lényegében 1-2 hozzászólásról van szó fejenként, be lehet azt újra írni (most még) nem tartom túl nagy gáznak, így 16-17 hozzászólás környékén.
Még nem kaptam választ a moderátoroktól, de addig is megkérnék mindenkit, hogy ne használjátok ezt a topikot a továbbiakban, ne nehezítsük meg a moderátorok dolgát további "felesleges" hozzászólással. Amint tudok valamit vagy jelezni fogom itt (ha még él a topik és meg tudom ezt tenni), vagy találkozunk a másik topikban.
Köszönöm szépen!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3181
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest