Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
Launchert amit linkeltel megneztem de sajnos nalam nem opcio, sajnos 'mezei' felhasznalonak lenne a keszulek, ez szamara bonyolult, olyan kellene ami mindenfele ertesitesi savot eltuntet, nincs ikon meg semmi, es az alap minix taviranyito eleg neki.
Peldakepp, lehet ez lesz felrakva, de sajna nyelvet nem tudo emberrol beszelunk, szoval nincs konnyu dolgom, de igy kihivas :-)
Mindenesetre en kiprobalom, de valami kevesbe bazari kinezetu kelene
-
Lazsnak
tag
Telefonon nekem a cm modok mikor fagytak mert volt h elkezdtek, egy gyari visszaallitas megoldottta. Amennyiben ezutan visszateszed az appjaidat es szinten elkezd fagyni, akkor valamelyik app lesz a hibas.
Amint raerek rateszem az 5os verzioju minix fw-t, a 6os egy pre verzio lattam a forumjukat en is olvasom, kilottek a nagykozonsegnek netatesztnek :-) egyenlore megprobalom az utolso stabilt aztan ha majd nem sikerul betoltenie igy sem a funkciojat nalam marad jateknak amig nem talalok hasznaltaho xbmc megoldast.
Xbmc gotham nekem vitte a videot de hang egy iszonyatos suvites es serceges volt, ezek szerint nalam volt valami es kellene mukodnie. Megprobalom ujra az fw update utan.
Mivel oldod meg hogy sdkartyara backupolod a rendszert? Melyik app vagy mit hasznalsz. Ez erdekelne, mert amint latom surun jonnek az updatek.
Probaltal mar oc kernelt? Gondoltam rarakom az 1,8ghz-es verziot allitolag iszonyatos a kulonbseg vele, es tok huvos, van majd 2ghzes kernel is. Probaltal mar ilyesmit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Formula-1
- Azonnali fotós kérdések órája
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OpenWRT topic
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Eladó Konfig Ryzen 7 3800X 16GB DDR4 1TB SSD RTX3060 12GB!
- Garanciális (!) 1 éves Gamer PC / Ryzen 5 5500 / RTX 3050 8Gb Eladó
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, 32GB RAM, 1.5TB SSD
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HP 15 ProBook 650 G8 FHD IPS i5-1145G7 vPro 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi