- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullboy
tag
A Silverthorne mindössze 25 mm2 alapterületű, 47 millió tranzisztorból áll, TDP értéke típustól függően 0,6 és 2,5 watt között alakul, órajele 1,8 GHz-ig skálázódik.
Ph!-s cikk idézete.. 0,6W...
De ha az MSI-be egy ilyet tesz az ember fia, mint a lista legalsó szereplője: http://prohardver.hu/hir/atomolcso_atom_meregdraga_mobil_negymagos.html
Az sem rossz éppen, hát még az ára.. -
bullboy
tag
Elég az... ha kell optikai olvasó, abból egy notiba való slot-inest ráköthetsz PATA-n keresztül egy átalakítóval. Nekem most egy cipősdobozba van beépítve egy P4-es lap, 100W-os táp, 20 GB SATA noti winyó, ez utóbbi PATA-SATA átalakítóval, és szépen muzsikál..
12 ezer Ft-ban megállt az egész.. -
bullboy
tag
Bár nem az aktuálisan tárgyalt laphoz írnék, de ez is érdekes lehet. Egyik 3 betűs kiskerben találtam, de nem reklámozom őket. Inkább a lapot magát: [link]
Sztem erre is lehet kisméretű gépet építeni, ráadásul a "legcsúcsabb" 2 magosokkal. 21x20 centiméteres.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest