- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
-SUICIDE- #364 üzenetére
Ha mondasz olyan distribot, ami felmegy és nem kell vele sokat pöcsölni, akkor felteszem és mondom a tapasztalatokat..
Sajnos a SUSE 7 volt az a linux amit próbáltam (7CD+könyv), még anno, de beleuntam..segítség híjján nem mentem sok mindenre.
Egy egyszerü verzsönt mondasz, akkor szívesen meglesem.
A házat én is meghekkeltem, ha tudsz forrasztani, akkor ajánlani tudom csak. (táokábelt kell hosszabbítani, vagy veszel 1db 20-24 pin és 1db 24-20 pines toldót. (képeket éjjel teszek fel).
A táp áramfelvételingadozása megszűnt...igaz nem volt sok, de most nem hülyül vele a fogyimérőm.bencee: Hát nemtom, a codegenből 1-2 cuccos ki van spórolva, ha kis veszteségű adapterrel és pl picoups-el meg tudod oldani, akkor nyerhetsz 1-2 wattot, de szerintem egy normális kis táp jobban megteszi.(sajnos nem tudom milyen hatékony a pico és mik vele a tapasztalatok).
A notivinyó mennyire melegszik, ha pl egy 3,5-ös helyre tenném venti nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged