Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
Corelec-es kis lejátszó nekem a HDR-t (valamelyikeket) szépen hozza. Nem értek hozzá, de azt csak fel lehet egy pc-re is varázsolni nem? Illetve a DV-t is szépen fallbackeli HDR-re. DV az fizetős szabvány szóval legálisan szoftveres lejátszóban nem igazán lesz szerintem, mert a dolby azért elég "kemény" cég tudtommal.
-
Fisha
őstag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire off, de talán itt másnak is volt már hasonló problémája. Falra szeretnék tenni egy monitort egy mini pc-vel, amolyan kiosk jelleggel. A monitor már megvan, ami egy dell érintőképernyő. Olyan megoldás kellene amivel fel tudom az egészet tenni a falra, miközben a monitor mögé begyógyítom a mini pc-t is. És mindezt úgy, hogy a lehető legkevésbé álljon ki a faltól a végén a produktum. A kisgép még nincs meg, szóval az lehet még bármi, ami erre a feladatra a legjobban megfelel. De nagyobb kérdés számomra az "állvány", ami egyszerre alkalmas a mini pc fogadására és a falra szerelésre és persze a monitor fogadására. Van valakinek ezügyben ötlete, tapasztalata?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Stargate
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Mozilla Firefox
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 7700 , 1660 Super , 16GB RAM , 256GB NVME , 500GB HDD
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÚJ 3-DBOS CSOMAG: Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF Z890-PLUS WIFI + MSI MAG CORELIQUID A15 240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi