Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
A szerkesztéses második felére: tényleg jó az a linkelt EU-s 8845HS is, főleg, hogy 32GB+1TB változatban 600€ felett van kicsivel, ami bő egy százassal van a Beelink alatt árban, hasonló kiépítésben.
Viszont nekem csendes gép kell. Az asztalim kussban van, a céges dolgozós laptopjaimat is ahol tudtam, mindig halkságra állítottam, mert utálom a zúgó hangot. nekem pont azért a Beelink lenne az ideális, mert oké, hogy drágább, de abban egy annyira túltervezett hűtés van, ami a HX370-et is elviszi 85 fok alatt max terhelésen relatíve csendesen, és szerintem még a következő generációt is erre a hűtésre fogják építeni. A 8845HS-t így röhögve elviszi, még overclockolva is, vagyis kapok egy csendesebb zúgást full terhelés alatt, és totális csendet desktop módban.
Pont ez a félelmem a linkelt Minisforum 790S7 géppel is, hogy elég nyitott a gáz, diszkrét grafika, mi van, ha süvít az is? Tudom, biztos van aki furán néz rám ezért, de nekem ez fontos. Fontosabb, mint +20 fps, főleg, hogy nem is játszom, ezért is bőven jó nekem az integrált grafika. Na jó, a videovágás miatt azért ne valami gagyi.
-
Tin
veterán
Nem rossz a linkelt, de 500€ a barebone, és akkor még a GPU, meg a RAM meg az SSD, és szia, 1000€ felett járunk. Oké, erősebb, mint a HX370, de 3x akkora, meg gondolom a fogyasztása is sokkal húzósabb.
Nekem pont az tetszik ezekben a mini PC-kben, hogy picik, keveset fogyasztanak, és ilyen all-in-one megoldások. Itt van egy torony gép az asztal alatt, eddig mindig magam raktam össze a gépeimet, de most gondoltam kipróbálok egy ilyen kompakt megoldást.
Ebben a Beelinkben gondolkozom, ez így olyan 550-600€ körülre jöhet ki a vám + áfa után, kínából nem is akarok rendelni, de német amazonon talán fent lesz. Ott a 8845HS-es változata 740€, de engem az AI chip nem érdekel, a 600€-s ár viszont már tetszene. Úgyis kéne bele még egy 4TB-os tároló SSD.
Legjobban ez a HX370-es jönne be, de ez mocskosul drága, és kb hoz 10-15%-ot a másikhoz képest. Ha akár azt a gépet nézem, amit te linkeltél, még az is olcsóbb ennél, miközben CPU-ban és GPU-ban is agyonveri.
#1342 Multibit: nem tudom. Nem mondanám, hogy elzárkózok, de az elsődleges célom egy mini PC lenne. Ha ott sehogy sem jön ki a matek, akkor viszont az is lehet, hogy inkább a rendes toronyház felé mennék.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Direct One (műholdas és online TV)
- ASUS routerek
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- 96GB DDR5/ RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- Igényes, esztétikus gamer PC - i5 12400F / 32GB / RTX 3070 / 1TB NVMe / 650W Silver
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi