Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
Intel N97 alapú Hardkernel SBC-t vettem. Nem egy erőgép, de kicsi, relative csendes. Az az AMD konfig, amit kinéztél, gyanítom jóval erősebb. Aki mini PC-t akar és DIY irányba megy, nem sok lehetősége akad. Valszeg ezért is népszerűek a kínai mini gépek.
Ragaszkodsz az ontopic formátumhoz? Mini-ITX már nagy lenne számodra? -
azbest
félisten
24H2 némelyik ssd-vel nem kompatibilis. Nem mind szereti, hogy 64MB-nál több HBM memóriát ad nekik és akkor fw update kell az ssd-re. Ha noname kínai ssd-ről van szó, akkor az kb esélytelen. Én általában inkább barbone próbálok gépet venni, az ssd-t és ramot itthon veszem bele, mert egyébként sem olcsóbb kintről és akkor olyat teszek bele, amilyet akarok és van azokra itthoni gari.
A gmktec M7-hez (6850h) csa ka ryzen chipset csomag kellett és az feltette a videdrivert is. Külön kézi venti fordulatszám állítgató programot nem telepítettem. A venti szabályokat a bios tartalmazza, bár az nem minden gépnél állítható külön.
Eta prime-nál volt minisforum nem annyira mini gép, ami bővíthetőbb gpu-val is [link]
8845hs-nél nagyon csábító a gmktec k8 plus válzotat, ami olyan házban van, mint az m7, csak 250 euro (m7) helyett 375 euro (k8 plus) körül láttam akcióval, kuponnal együtt, annyival meg nem jobb az m7-nél. De legalább már az eus eladónál van az is. Úgy láttam még az alaplap is 99% ugyanaz bennük, csak a proci újabb. (plusz persze a ram és ssd bele)
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÚJ 3-DBOS CSOMAG: Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF Z890-PLUS WIFI + MSI MAG CORELIQUID A15 240
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi