- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
Intel N97 alapú Hardkernel SBC-t vettem. Nem egy erőgép, de kicsi, relative csendes. Az az AMD konfig, amit kinéztél, gyanítom jóval erősebb. Aki mini PC-t akar és DIY irányba megy, nem sok lehetősége akad. Valszeg ezért is népszerűek a kínai mini gépek.
Ragaszkodsz az ontopic formátumhoz? Mini-ITX már nagy lenne számodra? -
azbest
félisten
24H2 némelyik ssd-vel nem kompatibilis. Nem mind szereti, hogy 64MB-nál több HBM memóriát ad nekik és akkor fw update kell az ssd-re. Ha noname kínai ssd-ről van szó, akkor az kb esélytelen. Én általában inkább barbone próbálok gépet venni, az ssd-t és ramot itthon veszem bele, mert egyébként sem olcsóbb kintről és akkor olyat teszek bele, amilyet akarok és van azokra itthoni gari.
A gmktec M7-hez (6850h) csa ka ryzen chipset csomag kellett és az feltette a videdrivert is. Külön kézi venti fordulatszám állítgató programot nem telepítettem. A venti szabályokat a bios tartalmazza, bár az nem minden gépnél állítható külön.
Eta prime-nál volt minisforum nem annyira mini gép, ami bővíthetőbb gpu-val is [link]
8845hs-nél nagyon csábító a gmktec k8 plus válzotat, ami olyan házban van, mint az m7, csak 250 euro (m7) helyett 375 euro (k8 plus) körül láttam akcióval, kuponnal együtt, annyival meg nem jobb az m7-nél. De legalább már az eus eladónál van az is. Úgy láttam még az alaplap is 99% ugyanaz bennük, csak a proci újabb. (plusz persze a ram és ssd bele)
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Formula-1
- OnePlus 15 - van plusz energia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Gamer PC / Intel i5 11400 / RX 6600XT 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD /
- "Kicsi méregzsák" I7-6700k / 16gb ddr4 / Rtx 2060 Super 8gb/ 256gb ssd / 1tb Hdd
- Msi Z170a Gaming M5 / I7-7700K / 16gb Ddr4 / Be quiet torony hűtő
- Medion Brand pc / I7-6700 / 16gb ram /Gtx 960 / 256gb ssd / 1tb hdd
- Asus VivoBook W11 Laptop
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs