Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Ne is mond 10 perce jött meg.
1.7-es bios van az e350m1-en és hdmin-n keresztül bejön vmi kép a plazma tv-én illetve vmi uefi bios ami egér nélkül el sem indul és ilyen a kép a tv-n. Ki sem rajzolódik rendesen ha pedig kattintok az egérrel (wireless) akkor lefagy.
Mi a rák ez? Hülyét kapok... cmos reset sem segitett (tegnap tökéletesen indult másik rammal és vga monitorral a gép). Összeakadna a hdmi vagy a tv? -
bigdady
nagyúr
Na végre megoldódott a két napja tartó Saga
, ugyanis gyárilag hibás volt a Kingston RAM-om.
Hálás köszönet mindenkinek a segítségért, de főleg
AirBundy1 kollégának. Kösz Bandi

-
bigdady
nagyúr
Tényleg benne van

Ettől még nem működik mondjuk

-
bigdady
nagyúr
Nincs benne speaker így nem sipol csak villog meg cpu venti pörög.
Radugtam egy kétpólusú speakert 4 polusu lapjara de azzal sem sípolt.
Annyi hogy ha nincs benne ram akkor csak akkor bírom kikapcsolni ha hosszan nyomom a gombot.1x4gb Kingston kvr1333d3n9/4g
Cl9-es. Pc3-10600 240 pin -
bigdady
nagyúr
válasz
Mercutio_
üzenetére
Kipróbáltam asrock e350m1-et másik táppal is és vga kimeneten is, 4 pin bekötve illeve anélkül is, de továbbra sem jön ki jel a gépből, tehát biosig sem jutok (vga és hdmi-n probáltam dsub készülékem átalkitom nincs).
Már csak ezek lehetnek még:
-alaplap hibás
-ram hibás
-1333-as ramot nem kezeli az alaplap, mert lehet régi a bios rajta (gyárilag 1066-ot támogat max) Frissiteni kép hiányában nem tudom, 1066-os ramom meg nincs.
(#14539) Mercutio_ cmos reset sem segitett, próbáltam többször
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
Van valakinek ilyen EPC2 miniitx háza és ilyen ACDC12060 12V/5A/60W adaptere?
Asrock e350m1 és ssd kombóból 4 gb rammal nem jön ki kép a gépből, csak világít és felpörög a cpu venti illetve folyamatosan ég az ssd led. Szerintetek mi lehet?
Valami nincs összekötve jól?
Videó -
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
hogy megy ár/érték arányban a sorrend miniitx esetén?
pl ASRock E350M1
FM1-es alaplapok
FM2-es alaplapok?
Kihagytam valamit?E350m1 jó áron van és integrált a vga és a cpu is. De mi az ami eggyel erősebb ennél? Mi a következő lépcső?
-
bigdady
nagyúr
Hali!
Összeállt a kép nagyjából, már csak egy ház kéne, amiben normális táp van. Vagy táp nélküli de akkor ajánljatok egy halk és jó tápot is.

Mi az a legkisebb, álló miniITX ház, amiben normális táp van (vagy anélküli de ajánljatok egy jó és halkat helyette) és belefér az alábbi konfig:
-ASROCK FM2A75M-ITX
-AMD A4-5300 CPU
-1x4GB DDR3 1600 MHz
-Samsung 840 SSD 120GB, 2,5"
-
bigdady
nagyúr
Hali!
Kinéztem egy kész CODEGEN MX-31-A2 300W házú gépet, de nincs hozzá távirányító. szerintetek lehet külön kapni vagy belevarázsolni? elvileg ezt a tipust azzal is lehet kapni: http://www.codegenworld.com/showDetails.asp?max_id_search=11&min_id_search=49&pro_id_search=398
Esetleg valami ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, bár bontatlannak tűnt de a franc figyelte.