- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
válasz
Warter #22739 üzenetére
Üdv!
Warter, Pista0001: Köszönöm a tippeket, de valahogy nem hiszek az Intel grafikus teljesítményében... meg ezek a procik nem volnának olyan nagy előrelépés (ha volnának egyáltalán) a mostani Athlon II X2 240e után. A GCLF2-t szerettem annak idején, de elhaladt felette az idő -- szerintem ez a mini-itx megint megmarad fellángolásnak
Honkydoo: ennek a riser dolognak még utánaolvasok
Polllen: külső DAC nem játszik, kell vonal kimenet, meg erősített fejhallgató kimenet is, ebben meg elég jó a hangkártyám -
spidersoft
senior tag
Üdv!
Nézelődök Mini-ITX irányban, de nem leltem olyan lapot, amibe AMD APU belemegy és van rajta PCI csatlakozó... hangkártyát nem szeretnék cserélni, viszont szükségem van rá. Nagy duzzogva esetleg Intel is szóba jöhet. Ha valaki ismer ilyet emberi áron (<20-22k), akkor kérem jelezze
Előre is köszönöm!
Amikor a GCLF2-es lapot hajtottam, örültem volna egy PCIE-nek rajta, mostanság, hogy van relatíve korszerű IGP, már a PCIE nem kell, PCI kellene helyette. Nekem se lehet eleget tenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk egyszerre perelte be az Apple-t és az OpenAI-t
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- Renault, Dacia topik
- Óra topik
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest