Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sasNAXO
üzenetére
Ja, igen... egy 90 fokos adapter + 90 fokos fejű kábel. Sebességet még nem teszteltem mondjuk. De cipőkanalasan fér át a túloldalra. Igazad van...a reset gombra én is erre gondoltam mint workaround... Viszont ettől még fáj.
A ventilátorral kapcsolatban eddig nincs panaszom. Az egész egyben ahogy van elég halk. Idővel persze változhat.
Viszont tegnap este 22 után már eléggé felszívtam magam rajta ezért még az is megfordult a fejemben, hogy eladom és veszek valami mást... Viszont annyi macera van vele, hogy mára lehiggadtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- A véred a töltény - Crisol: Theater of Idols teszt
- Robot fűnyírók
- AliExpress tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, full doboz
- Eladó 48 GB DDR4 DIMM (Asztali) memória 16-16-8-8 GB modulokkal
- Eladó DDR3-as DIMM (asztali) memória 4-8-8-8 GB-os modulok
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- 2DB Új SK Hynix DDR5 24GB PC5-5600B Notebook memória Garancia Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja, igen... egy 90 fokos adapter + 90 fokos fejű kábel. Sebességet még nem teszteltem mondjuk. De cipőkanalasan fér át a túloldalra.