Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz HUN_Sector #63581 üzenetére

Hétvégi nagyszülő-unoka látogatás alatt elő is kerestem a régi gépet. Jól emlékeztem, Seasonic 300W Bronze TFX. Kösz még egyszer a rávezetést! :DDD

Azért majd megnézem megy-e még, de remélem semmi baja. És akkor ezzel egy kicsit eljátszok mégis C6/C6-ITX v. egyéb kisebb ház ügyben. :)

Egy "kis" oldschool-ultra lowcost HTPC kitekintés. Volt minden: Nappali dizájn :D ház (akkor még hasonló méretű és szépségű UPC STB volt mellette), 5.25" DVD, 1 magos Sempron 2 magosra unlockolva ;], alaplapi/chipset IGP... tökéletes volt FHD/h264-re. Az egyetlen gép volt anno amivel nem kellett sz*rakodnom HTPC célra. Intel és NV/Ion mellett. :D)

• sb

veterán

válasz HUN_Sector #63581 üzenetére

:D :D

A megvilágosodás után, hogy van TFX tápom valahol, én is kicsit visszacsúszok majd a barkácsolásba. Pedig már egyszer beleuntam. Most a konfig cserék miatt is jön egy kis építgetés, ez sem volt már évek óta.

Meg hát az agyalás is azt jelzi, hogy most van némi affinitás megint. A 120-as sem véletlenül jutott eszembe nekem sem. Amúgy nem azt mondom, hogy gyenge, léghűtésből is a combosabbakhoz hasonlítottam. Csak annyi, hogy ezt még levegővel utol lehet érni viszonylag könnyen. Plusz általában a légmozgás, szellőzés miatt amúgy hátránya is szokott lenni egy nagyobb cpu hűtőhöz képest. Kis méretben viszont a méretelőny, de főleg az elhelyezési előny, hogy kirakható a ház oldalába, az számíthat. Ezért is marad a konstans variálás... (A 240-es meg onnan jött a képbe nálam, hogy egy esetlegesen egyszer majd megjelenő DIY Strix Halo-ra 130-170W-os sávban meg pl. az lenne ideális egy kis konfigba.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés