- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
phulee #62249 üzenetére
Most fordítva ülök a lovon. Egyik sem musthave, nincs olyan amire rá tudom mondani, hogy kell és abból nem engedek. Ami volt funkció/felhasználás korábban, az is lehet, hogy már idő közben átalakult, nem szükséges csak félig.
Lehet, hogy túl sok már a gép itthonés az upgrade is felesleges (közben meg elég drága...), ezért nézem inkább a variációkat a félig szükséges igényekre.
Ill. van egy olyan elméletem amit itt is tartok: sokféle jó megoldás van már ami 5-10 éve nem létezett:
- Játék kell? Noti szóba sem jöhetett.
- Komolyabb munka? Arra se volt elég egy noti. Meg egy mITX gép is necces volt.
- Mini pc? Még nem is létezett...
- Szerver kellett alacsony fogyasztással? Ott meg nagy gép nem jöhetett szóba.
Ma meg ezekre egy rakás variáció megfelel már, akár külön, akár egybegyúrva.@Francia91
Most jött szembe egy RX580 vs 8700G játékteszt. Az én elmémben még egy jó belépő dvga-ként él, főleg a 8GB-os (nekem egy 4GB-os RX470-em van a szekrény mélyén), erre most szembesültem vele, hogy gyk. egálban vannak sok esetben. Durva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- EA Sports WRC '23
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged