- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
válasz
Mercutio_ #6201 üzenetére
Ahogy én látom, ( CséZé állásfoglalását nem ismerem)
Nekem a Fusion, illetve az atom, gyenge.... Így marad a 775/1156/1155 és az am3. A 775 régi, sokad fogyaszt, "gyenge" ( azon az áron amin van) melegszik. Az amd hasonlóan sokat fogyaszt és meleg. Én részemről jelenleg marad az 1156 és 1155 nos az újabb kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik, és hozza azt a teljesítményt amit elvárok. A 1155-ben pedig egy amd szintű igp van ami már sokmindre elegendő.
Ez szigorúan saját vélemyény, nem vagyunk egyformák, mindenki mát tart fontosnak.
Ja egyébként Intel I3-2100 32 734Ft. csak úgy eszembe jutott, nem neked címeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- Építő/felújító topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- iGO Primo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest