- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
stigma #59809 üzenetére
Szia, egyik felére válaszolok, a 2-es kérdésre:
Én voltam anno itt az első, aki 2013-től elkezdte ezt az xpenologyt használni, és úgy suttogtam körbe, hogy nálam hp microserveren már megy a dsm5.2, szóval némi rálátásom van, azóta is használom.
Ha csak a kamerarendszer kell, kár elkezdeni a gépépítős sztorit, aliexpressen annál a megoldásnál lényegesen olcsóbban, kb negyedáron megoldható egy 9 kamerás nvr, amit tévére, monitorra is tudsz kötni, van hdmi, d-sub, egér és tápegység is jár, tehát egy bekapcsolt monitoron- tévén folyamatosan tudod nézni, mi történik, de xmexe programmal neten keresztül, telefonról is is rá tudsz nézni, mivel égetett oprendszer van rajta, így nincs frissítés, zsarolóvírus, vinyó hiba miatti rendszer elszállás, semmire nem érzékeny, egy 500-as 1TB-os vinyó kell bele 2 db csavar, két kábel, lan, egér, monitor, tápkábel, és kész vagy.
Nekem most is van itthon két szerver, de enne ellenére itt van a 9 csatis h.265-ös nvr is, kemény 40 dolcsi, 15 ezer forintos történet. [link] , kb annyi pénz, mint a másik verziónál maga a gépház. Megmértem pontosan, 20cmX21cm x4.5 cm. Néma, nincs venti, nem melegszik, beszél magyarul, és évekig megy bármiféle piszkálás nélkül.Ne akard a másik vonalat, ha az ismerősödnek, és magadnak is jót akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest