Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz PROTRON #58228 üzenetére

Ez jó, viszont ez itt nem az árról, és nem az ár- értékről szól, amikor kell valami, akkor azonnal kell, és az ár kevésbé számít, ilyesmikre általában péntektől vasárnapig van idő, közben meló van, tehát ha kell valami, annak ide kell érnie péntekig.
    Pont a négy ventim példa erre, több helyen szerettem volna a 120-asból a 3 darabos szettet, meg egy 140-est mellé rendelni, mert pénteken Pesten volt dolgom, alzától bluechipig mindenki ígérte, hogy lenne, de csak az egyik, a másik bizonytalan, azaz két helyre kellett volna mennem, végül az ipon volt a befutó, mindkettőt tudták szállítani, és a 14:30-as határidőhöz képest már 11 órakor jött az sms, hogy átvehető, pont akkor indultam a Soroksári útról a Váci útra, csak beléptem, átvettem, ott se voltam, de hogy most máshol lett volna 5 forinttal olcsóbb, vagy akár 10-zel is, nem tudom.

Pont ezért költöztem el Szegedről, egy marha nagy város annak minden hátrányával, ahol az 5 km-re lévő postára a legjobb időm délután 5 után a nagy forgalomban, tele lámpákkal, autókkal, 8 perc volt odaérni, reálisan parkolással 15, viszont soha semmi nem volt kapható azonnal, polcról, ami mégis volt az legalább jó drága volt, itt a Balaton mellett meg egy 450 fős kis faluban lakom, ahol ugyanúgy nincs semmi, sajnos még a 110m-re lévő posta is bezárt, viszont 3.5km-re van a következő, oda 5 perc alatt kényelmesen odaérek, rendelni meg ugyanúgy tudok bármit a világ bármely pontjáról, egyedül a ups-nél vagyunk remote area, ahol +1 nap a kiszállítás..
    Szóval nekem tervezni kell az ilyesmiket is, viszont sokat nem szoktam vacakolni, inkább legyen nekem 4-5 db mindenből, ha kell hajnal 2-kor, mert eszembe jut valami, legyen ott a fiókban.
    Ez szerencsére nem sürgős, a jelenlegi állapot is működőképes, ráadásul megjött az arctic vízhűtéshez a revizionált motorfedél, amivel be fog férni rendesen a cpu blokk, itt van előttem, de erre is csak hét végén, vagy ma késő este lesz idő.
    Majd hét végén nekifekszek a kérdésnek, és megmérem, az a gép mit eszik max, mert már annyi gép van, hogy keverem, melyiket mértem, és az mennyi volt, ebből kiderül, melyik táp kell, bár én szeretek biztosra menni.

Új hozzászólás Aktív témák