Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz apollo12 #53064 üzenetére

10/10, tökéletes, mehet is egyből a házibarkács topicba, csak hiányolni fogják(lehet én leszek) a zőccssárgát, mondjuk az AIO víz távtartóiról. :D

#Rick4
    Hmmm valami itt nem kóser, megnéztem az INTER-TECH adatlapját és a datasheeten azt írja hogy power input 12V, 5,5x2,5-es DC csatlakozóra van szükség...honnan tudná hogy milyen panel tápot vagy pico-t rakok bele ha még én sem tudom?
    Továbbá részletesen leírja hogy 12V-on 4,5A-t tud leadni a DC-DC board...de megintcsak he?
    Lehet még is hinni lehet az Ő fotójuknak? :D
    Mondjuk a 12 V-on peak 60W nem életbiztosítás a fenti esetből okulva...
    [link]

#Ant:
    A pico vagy épp a panel tápok esetében amire figyelni kell hogy a 12V-os ágon meglegyen a teljesítmény, nehogy leoldjon a proci miatt, meg persze hogy eleve legyen rajta procihoz való 4 pin táp, mert a kisebb teljesítményűek közül nem mindegyiken van.
    Mondjuk lehet hogy a melegedést is azért tapasztalod, mert a téglatápod csak 60W-ot tud leadni, a rendszer meg csúcs pillanatok-percekben 65-70-et kér és valamilyen alkatrész számára már üzemállapoton kívül kell járnia?
    Megadod annak is a típusát?

Hasonlót mint amit kolléga árul, kapni a Hestore elektronikai boltban (bocsi hogy rontom az üzleted, de Te téglával együtt hirdeted :P )

A DC aljzat rögzítéséhez aminél menetet látsz elvileg ellenanya-t szoktak adni, mert az elég fura lenne hogy bedugot a pico-t az alaplapba, aztán meg elkezded tekergetni a DC fejet, ami által az egész vezetékezése felcsavarodik esetleg megtörik.

A téglatápod 12V-ot állít elő, ebben a felhasználási környezetben már valójában nincs megkülönböztetve 3 szálra mint a 230 esetében, mert nincs műszaki sem életvédelmi kockázat.
    Simán 12V és GND a két érintkeződ.
    Azért van a DC aljzatod fémből, hogy a külső részen keresztül az anya alatt megkapja a GND-t az egész fém gépházad, ezáltal kerül egyenpotenciálra.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés