Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HookR

addikt

válasz hoffman_ #52665 üzenetére

Szvsz. egy meglehetősen korrekt, megsüvegelendő alkatrész-elrendezéssel gazdagította a Mini-ITX házak választékát, ami amellett, hogy méltó az elismerésre, nem véletlenül talált számtalan követőre. (Attól most jóindulatúan tekintsünk el, hogy amúgy az érdem egy része a fórumos közösség folyamatos visszajelzésének tulajdonítható.)
    És mint írtam fentebb, a keresőbarát kifejezés mivolta a másik ok, amiért eredendően nem változtatok rajta, legfeljebb kiegészítem konkrétabb példával a pontosítás kedvéért.

"azt mondjuk nem is értem, hogy mi ezeknek a létjogosultsága, egy az egyben az a design és gyakorlatilag az ár sem kevesebb, Ghost pedig most van a piacon."
    Amennyire tudom a kínai néplélek kevésbé gondolkodik individuumokban. Érdemnek, az érvényesülés egy kívánatos módjának tartja a már bizonyított ösvény követését. A másolás fogalmához - az európai értékrenddel ellentétben - pozitív konnotációt társítanak.

Ha az Acat X1, meg az Aklla A4 Pro (és A4v2) tűnt eddig arcátlan koppintásnak :B , akkor mit szólsz majd a következőkhöz? ;] :

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés