Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz PROTRON #52172 üzenetére

Nade az ITX nem csak számítási kapacitásra kiegyezett téma, sőt, még csak nem is minimális méret, hanem valakinek valamilyen jellegű önkifejezése, esetleg ízlése, hobbija, szobadísze, ez meg elsősorban nem pénzkérdés. Az ITX tulajok 99.9%-a sose venne ITX méretű gépet, amenyiben ez az eldöntendő kérdés csak a számítási kapacitásra redukálódna, nyilván nem éri meg, egy ormális ház az ATX-es megfelelőjének minimum a duplája, sok esetben triplája is lehet, és az csak egy tétel. De ahogy egy rolex is drágább a casonál, egy iphone is drágább egy umidiginél, egy bugatti is drágább egy bmw-nél, holott a fő funkciójukat tekintve minden kategóriából az olcsóbbak is használhatóak ugyanarra a funkcióra, és mégs rengetegen megveszik azt, ami többe kerül.
    Én is elférnék simán itt két ATX házban, könnyebb lenne szerelni, nem kellene legózni, milyen ram megy a hűtő alá, milyen hűtő megy a fedlap alá, töredék áron lett volna ház, lap, hűtő is, akár még ehettem volna erősebb konfigot is atx méretben, mégis ezt választottam, mert évente 2-3x, jellemzően karácsony környékén annyra jót elszórakozok a szerelgetéssel, hogy ez nekem megér ennyit, pontosabban nem is tudom, megér-e, mert nem néztem sima házat- sima lapot évek óta, nem számolok velük.
    Nyilván egyvalami számít neked, a rá szánható keretből a legjobbat kihozni, de ez már egy másik kérdés szerintem, a itx vnalon akarsz maradni, akkor egy itx házat- lapot mindig egy itx laphoz nézz..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés