- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
PROTRON #52172 üzenetére
Nade az ITX nem csak számítási kapacitásra kiegyezett téma, sőt, még csak nem is minimális méret, hanem valakinek valamilyen jellegű önkifejezése, esetleg ízlése, hobbija, szobadísze, ez meg elsősorban nem pénzkérdés. Az ITX tulajok 99.9%-a sose venne ITX méretű gépet, amenyiben ez az eldöntendő kérdés csak a számítási kapacitásra redukálódna, nyilván nem éri meg, egy ormális ház az ATX-es megfelelőjének minimum a duplája, sok esetben triplája is lehet, és az csak egy tétel. De ahogy egy rolex is drágább a casonál, egy iphone is drágább egy umidiginél, egy bugatti is drágább egy bmw-nél, holott a fő funkciójukat tekintve minden kategóriából az olcsóbbak is használhatóak ugyanarra a funkcióra, és mégs rengetegen megveszik azt, ami többe kerül.
Én is elférnék simán itt két ATX házban, könnyebb lenne szerelni, nem kellene legózni, milyen ram megy a hűtő alá, milyen hűtő megy a fedlap alá, töredék áron lett volna ház, lap, hűtő is, akár még ehettem volna erősebb konfigot is atx méretben, mégis ezt választottam, mert évente 2-3x, jellemzően karácsony környékén annyra jót elszórakozok a szerelgetéssel, hogy ez nekem megér ennyit, pontosabban nem is tudom, megér-e, mert nem néztem sima házat- sima lapot évek óta, nem számolok velük.
Nyilván egyvalami számít neked, a rá szánható keretből a legjobbat kihozni, de ez már egy másik kérdés szerintem, a itx vnalon akarsz maradni, akkor egy itx házat- lapot mindig egy itx laphoz nézz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest