Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz gordonfreemN #51385 üzenetére

A levont tanulságom annyi, hogy a jó minőségű kínai - a végén - közel annyira jön ki, mint egy német/angol cucc.
    Mert ott nincs akkora technológiai fegyelem, pl.: egy német gyártású alkatrészből legrosszabb esetben vennem kell 24-28 darabot, ahhoz hogy 8 teljesen egyformát találjak, a következő 8db ettől +/-1 digit-re van, a többi +/-2 digit-re, és csak 1-2 szélsőséges érték ami megy a kukába. Kínaiak között ennyi darabból még érték párokat vagy hármasokat válogathatok össze, de abból legalább 8-10-et egymástól 1-1 digitre lévő értékekkel.

• Rick4

félisten

válasz gordonfreemN #51385 üzenetére

Ilyenekkel van tele az ebay is, én meg autólakatrészeket importálok az usából, na ott látni igazán, mennyi különbség vna egyik- másik gyártó terméke között. :D

1 centért ölni tudnának...

Persze, mindig van jobb, de pl erre ellenpélda, hogy eddig minden kábelemen minden arany fent van, holott az elvemet követve sosem adtam kábelgyártó nevéértpénzt. Hogy ellenpélda is legyen, itthon, boltból vett 15m-es hdmi-t, ami mindenféle szép lerás, és az ígéretek ellenére nem volt jó, pedig a többi komponens hibátlan volt, ezt tapasztalva a német amazonról vettem olyan kínait, amiben már egy optikai szál fut a két fej között, azóta is hibátlan. Árban fele alatt volt. [link]
    Szóval attól, mert olcsó, nem biztos, hogy rossz is.
    De itt van a banggoodon vett itx házam, aminek az árát vissza is fizették.. Akkor ingyen volt, mostmár kezd tetszeni. :D Na jó, még mindig adobozban van...
    Na de ne offoljunk.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés