Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• T0mBd1gg3R

veterán

válasz hegegabi80 #43222 üzenetére

Köszi! Kíváncsi leszek neked milyen lesz.
    Találtam egy ilyet, beleszuszakolták ezt, ami szintén 226 mm. Szóval be kell férnie. Még arra vagyok kíváncsi, ez belefér-e, mert hogy ilyenem van.
    Igazából most meg vagyok kicsit rekedve platform ügyileg. Asrock H61M-HVS, i5-3470, 2x8GB DDR3 van most. A ram árak miatt nem szívesen váltanék DDR4-re, biztos el tudnám adni a mostani ram-ot, de biztos sokat hozzá kéne tennem hogy vegyek 16 giga DDR4-et még használtan is. Így marad a 1155 és a 1150 platform. Egy k-s proci ami előrelépés lenne, de a H61-gyel nem lehet húzni, ha meg lapot kell vennem akkor már platformot váltok. Nem egyszerű és nem is olcsó. Ja, a lapom combo cooler option-ös, 775-ös retention frame-et használok, ez is ugrana ha váltok, kergethetnék 1150-1151-1155-1156 retention kitet a hűtőmhöz, amit ha jól láttam már nem árulnak.
    Nézegettem még ezt a Metis házat, ha a táp nem nyúlik túl a mini itx-es 170 mm-en akkor miért nem lehet hosszabb vga-t betenni? Nyilván nem 30 centisre gondolok, de egy 2 ventilátorost. Mostani tápom 150x86x140 tehát bőven el kéne férjen.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés