- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
patomi #25637 üzenetére
Köszönöm. Csak sajnos messze van tőlem, nagyon ritkán tudok vele haladni. Jó, ha 3-4 hetente tudom kicsit berhelni. De ez itt már tényleg nagyon-nagyon OFF.
Bár már készült vele két (szerintem nagyon) gagyi ITX gép. Eredetileg csak marási próbának szántam az alkatrészeket (körmarás tesztelése stb.), de végül azért élőben megtetszett az összkép és összeraktam gépnek. Majd nagynak találtam és így megszületett belőle a kicsinyített változat. Látható, hogy az első változatban már a késtapaszolás is megvolt a felesleges lyukak eltüntetésere, majd a következő átalakítás után már ezt sem pótoltam és le sem pácoltam, mert tudtam, hogy ez a kuckó biztosan a tűzön fogja végezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest