Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

válasz shteer #25130 üzenetére

+ radi8tor1

Köszi mind a két ötletet. Az a baj, hogy úgy egyébként a mostani FSP is nagyon-nagyon halk nappali használatkor, csak éjszaka van egy "kicsit" zavaró hangja. Olyan, mint ha a venti lapátja beleérne valamibe, de nem állandóan, ha megfeszítem a kis dobozkáját, akkor csökken, vagy abbamarad a "zaj". Szóval nem maga a "hűtése" a hangos, hanem ez a kis abnormális hang az ami baromira zavaró. Van tartalék ventim, ami papíron mindenben legalább olyan jó, mint ami most benne van, lehet kicserélem, de legalábbis szétszedem a tápot és megnézem mi zörög benne.

Első körben nem szeretnék "feleslegesen" költeni, ha meg tudom oldani házilag, viszont ha meg már költök, akkor valami minőségi passzív, fél-passzívra gondoltam. Mert ha már kiadok 20-30k-t tápra, akkor inkább még teszek hozzá egy 10-est és veszek valamit, amit nem kell mókolnom, hogy csendes legyen. Zárójelben, ha teljesen passzív tápot veszek az is kap majd egy 500-on pörgő ventit, csak éppen ez ebben az esetben "plusz" és nem "alap", így nem kell felpörgetnem teljes terhelésen sem.

Amúgy a ház újramarása sem nagy ördöngösség, kb. 2 óra alatt meg van a marón és minden alapanyagom van hozzá. Szóval még ez is egy alternatíva továbbra is. :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés