- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
"Én viszont így..."
No de egyrészt (ha jól látom) az ION1, másrészt ha valaki nem új gépet épít (hanem vált) annak amúgy is van RAM és HDD."Mondjuk alapból nem vagyok kibékülve ezeknek a cuccoknak az árával."
Ebben teljesen igazad van, de sajnos nem a vevők diktálnak."...ha netezésre használnám, akkor egy netbookkal jobban járok..."
Ugyan nem rágtam bele magam a netbookok világába, de ha jól láttam egy "értelmes" netbook 100k magasságában van. Az meg már...ZCoyote!
A messiás kicsit túlzás, de valóban jöhetnének már. -
.mf
veterán
A330ION -- 28k
1GB DDR3 - 5k
Ház táppal - 12k
+ HDD, ODD tetszés szerint
szerintem egyáltalán nem vészes. A lapot és RAMot együtt használtan vettem, így 40200-ból kijött ház, táp, lap procival; venti, HDD, bill és egér pedig volt itthon használaton kívüli. Ja igen, még DVD-t vettem hozzá, de az mehet másik gépbe is. 30k ház-táp-lap-proci, abból már nem tudom, milyen mATX vagy barebone gépet raksz össze, ami elboldogul FullHD-vel, és legalább feleennyire energiatakarékos.
Ettől még az árverseny jöhet, de szerintem akkorát már nem fognak esni az árak. -
szabi__memo
nagyúr
Teljesen igazad van, én is osztom a véleményed. Egyetlen egy gondom van csak az Asrock ION-nal. Mégpedig a 2,5" hdd. Vagy veszel bele 2 db nagyobb kapacitásút, rohadtsokért vagy el is felejtheted (már ha hd filmek tárolásában, megosztásában gondolkodsz) mert máris nem versenyképes egy olcsó 1 vagy 1.5TB-os 3,5"-sal.
Egyébként tud valaki mITX helyett nem szabványos max 24.5x23.0 mATX laplapot? Bármilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest