- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtevo
őstag
válasz
szente #16697 üzenetére
Noha, a "házak Urának" ShellKretornak tetszett az N200, véleményt lásd itt - kontra én véleményem - és a válasza.
Emiatt váltottam mATX-re, mITX-ről, szóval eléggé elpattant a cérna, amikor közel 3 órán át szereltem... Nem az első gépösszerakásom, és elég pörgősen tudom csinálni, de ezt áááh, rémálom volt szerelni.
Vegyük sorban a dolgokat:
Külsőre tetszik, rácsozott előlap, mondjuk 3,5" hely teljesen felesleges, és ha abba a részbe rakod a hdd-t akkor látszik az előlapon... az 5,25" helyre elég fura bármit is tenni, révén az előlap jobb oldalán a díszítőcsík elfogy hirtelen... aztán folytatódik, szóval oda nem raktam semmit.
Belső... az a hdd keret ugyan kiszedhető, de full lemez az egész rezonál a fenébe, úgyhogy kikaptam gyorsba' és a 3,5" helyre raktam be a vinyót. A gyári ventik még level 1-es fordulaton is hangosak voltak... nem kicsit... aztán a rémálom ott kezdődött, amikor a 2 db 2,5" helyre, amit 2 db ssd-vel hirdetnek, beraktam én is, de kábelezni nem lehet egyszerűen szépen, sehogyse... nincs kivágás a 12V vezetéknek felül, így az alaplap alá kell bejátszani, ha nem akarod áthúzni az egész házon... a kábelmenedzsment meg baromi kevés... úgy pajszeroztam fel szinte az oldallapot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest