Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• xtevo

őstag

válasz szente #16697 üzenetére

Noha, a "házak Urának" ShellKretornak tetszett az N200, véleményt lásd itt - kontra én véleményem - és a válasza.

Emiatt váltottam mATX-re, mITX-ről, szóval eléggé elpattant a cérna, amikor közel 3 órán át szereltem... Nem az első gépösszerakásom, és elég pörgősen tudom csinálni, de ezt áááh, rémálom volt szerelni.
    Vegyük sorban a dolgokat:
    Külsőre tetszik, rácsozott előlap, mondjuk 3,5" hely teljesen felesleges, és ha abba a részbe rakod a hdd-t akkor látszik az előlapon... az 5,25" helyre elég fura bármit is tenni, révén az előlap jobb oldalán a díszítőcsík elfogy hirtelen... aztán folytatódik, szóval oda nem raktam semmit.
    Belső... az a hdd keret ugyan kiszedhető, de full lemez az egész rezonál a fenébe, úgyhogy kikaptam gyorsba' és a 3,5" helyre raktam be a vinyót. A gyári ventik még level 1-es fordulaton is hangosak voltak... nem kicsit... aztán a rémálom ott kezdődött, amikor a 2 db 2,5" helyre, amit 2 db ssd-vel hirdetnek, beraktam én is, de kábelezni nem lehet egyszerűen szépen, sehogyse... nincs kivágás a 12V vezetéknek felül, így az alaplap alá kell bejátszani, ha nem akarod áthúzni az egész házon... a kábelmenedzsment meg baromi kevés... úgy pajszeroztam fel szinte az oldallapot... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés