Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Nem kell egyből a legmagasabb órajellel rendelkezőt alapul venni

Ott a G6950, 21k-ért.Mercutio: tán hűségpontokat kapsz AMD-től?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én az "annak a cuccát veszem, amelyik nekem jobb" filozófia hirdetője vagyok, előző asztalim még K7-es Barton volt, mostani Core-alapú, és ha nyár-ősz környékén gépet váltok, akkor valószínűleg megint AMD-s lesz. Mikor és mire melyik jobb, ill. melyik adja az adott teljesítményt olcsóbban. Itt be kell látni, a 45nm-es Core-alapú prociknak nagyon jó a fogyasztása és a teljesítménye is.Az NSK13xx pedig lehet, hogy rendkívül kompakt mATX létére, de ennek az az ára, hogy annyira (sem) bővíthető, mint egy átlag mITX lap mITX házban. Vannak azért elég kisméretű mITX házak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- potyautas: Stand up és én
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 5. nap: Paradise Killer
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- GIGABYTE B650E AORUS STEALTH ICE
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)