- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
avion
csendes tag
Hali, nekem is ilyen házam van. Ha nem kell odd akkor tökeletes , az árát leszámítva...
Jól néz ki, masszív, jól szerelhető, belefér a legnagyobb, borda és dual slotos vga is. Teljes méretű táp, ami lefelé szellőzik. Elől azt hiszem 2 8 cm-es venti hátul 14cm-es. A ventik halkak az egyetlen negatívum, hogy saját fordulatszám szabályzása van. 3 sebességet lehet állítani. 6hdd belefér. -
Gergi
senior tag
Igen, nagy dilemma után végül is azt vettem meg és azt kell, hogy mondjam nem bántam meg. Nagyon szép igényes, igazán mutatós, átgondolt házikó, minőségi anyagokból. Mondjuk ezért meg is kérik az árát a többihez képest, de jól szerelhető és simán elfért benne a Asus 7870-es videókártya is 160mm-es hosszúságú táp mellett is. Nálam nem az volt a cél, hogy lehetőleg minél kisebb házba zsúfoljam be a gépet és szerettem volna ha úgy adódik azért aránylag kényelmesen lehessen szerelni és mivel nem moduláris a tápom, ennek a vezetékei is jól elférjenek és ne akadályozzák a levegő áramlását és ez ennél a háznál mind teljesült.
A hűtése nagyon jó (bár még nincs nyár). Ami viszont először furcsa volt, hogy hangos volt valamelyik venti és mivel itt van mellettem az asztalomon, egy idő után zavarni kezdett. Aztán később rájöttem, hogy az okozta a gondot, hogy a hátsó ventit az alaplapra kötöttem és az nem tudta megfelelően leszabályozni, de amint visszakötöttem a ház ventiszabályzójára (hátul van egy háromállású kapcsolója) teljesen elnémult.
Szóval ha most kéne miniITX házikót vennem, még egyszer megvenném az tuti.
Remélem tudtam segíteni a döntésben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged