Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
na akkor egy kis update a dologhoz...mind a két duna ugyanúgy csinálja,ahogy elmondtam.viszont most mondja jóanyám,hogy a többi csatorna is csinálja,csak nem ilyen sűrűn.megoldás erre mi lehet?kuka?mert így élvezhetetlen a tvzés.jóanyám ki is húzta a dekóderből a madzagot és inkább nézi az analóg adásokat.
-
betyarr
veterán
teljesen sík,nincs akadály az adó és az antenna között.analóg uhf-en tökéletesen jönnek a csatornák,semmi zaj nincs.
egyébként a duna tv játssza azt hogy megy,majd megakad,elfeketedik a képernyő,aztán megint megindul.fél percig jó,aztán megint semmi.és mindkét alcor ezt csinálja (kb 2 kilométeres távolság van a két dekóder között,mert az egyik jóanyámnál,a másik meg az egyik rokonunknál van). -
betyarr
veterán
olyan létezik hogy a mindigtv alapcsatornái közül néhány adó mindig tökéletesen megy de van pár amelyik szaggat?alcor hd 500-assal.kettőt vettem,mind a kettő ugyanezt csinálja.
-
betyarr
veterán
üdv!
alcor hd 500-asban lehet frissíteni a firmwaret?ha igen,akkor hogyan?
köszönöm!
-
betyarr
veterán
crt tévéhez kellene egy stb vagy mifene,amivel lehetne fogni a 7 alapcsatornát.pillangó antenna van,tokaj cca. 3 km,azzal nem lesz gond.egy nagyon olcsó készülék kellene,amivel azért nincs gond.jóanyámnak lesz úgyhogy nem kell tudnia semmi extrát,csak a csatornákat akarja vele fogni.a tv egy 14 éves konstrukció,úgyhogy szinte semmi nincs rajta a koax csatin kívül (talán még scart sincs).
köszi előre is!
-
betyarr
veterán
üdv!
valaki tudna nekem ajánlani egy olcsó de megbízható dekódert?csak az alap 7 csatornához kellene.
betyár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest