Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin0094
csendes tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Köszönöm !

-
martin0094
csendes tag
Mosonmagyaróváron tud valaki jó és megbízható robogószervizt?

-
martin0094
csendes tag
Sziasztok!
Szétszedtem a hengert és a dugó meg a henger kuka. Holnap jön az új hengerszett. Tudnátok adni pár tanácsot, ötletet, instrukciót hogy is rakjam össze, mire figyeljek hol mit mennyire olajozzak, tömítéseknél stb. Válaszokat előre is köszi
-
martin0094
csendes tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Levegő csavaron tekerjek be?
-
martin0094
csendes tag
válasz
martin0094
üzenetére
96-os főfúvóka van a karbiban, most akartam kisebbre cserélni, akkor ezek szerint ne tegyem és inkább levegőből adjak neki kevesebbet?
-
martin0094
csendes tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Valószínűleg hülye kérdés, de mit jelent az, hogy híg a permet?
-
martin0094
csendes tag
válasz
forandor
üzenetére
Sajnos nem gyári hőértékű volt benne, így vettem nem néztem meg... miután hazafelé elment az erő és csak kb 30-al tudtam menni azt hittem, hogy karbi tömődött el vagy ilyesmi ezért még 15kmtert hazajöttem vele. És most megfelelő gyertya után van az hogy hol megy rendesen, néha meg elmegy az erő.
-
martin0094
csendes tag
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=297IMG_20170606_141158.jpg
Ez maradt belőle.
-
martin0094
csendes tag
Sziasztok! adott egy aprilia sr50 '93, álló minarelli blokkos, léghűtéses. Múltkor egy hosszabb út után, valami történt és 30nál nem ment többet. megnéztem pár dolgot, és a gyertyának az aljánál a kerámia darabnál levolt törve egy darab. Vettem bele megfelelő gyertyát azonban hol megy rendesen hol hirtelen elmegy az erő és kb lefullad. Karbi pucolásnál vettem észre hogy az előző tulaj 96-os főfúvókát rakott bele. 12-es gyári dellorto karburátorról van szó. Kérdésem az lenne hogy a letört kerámia darab okozhatott kompresszió csökkenést? ugyanis berugokar is alig jön vissza. Valamint mekkora fúvókát érdemes belerakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek centerpin átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nyogo83