Hirdetés
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szlibud
tag
válasz
tothferenc #81127 üzenetére
Persze, azért nem ment mert arra is figyeltünk. Most sajna pár napig mi se tudunk hozzányúlni, majd ha odajutunk biztos kérdezek még.
-
szlibud
tag
-
szlibud
tag
válasz
nyogo83 #81124 üzenetére
Értem, akkor majd ki lesz véve ő is.Egyébként a variátor kibontásához van valami egyszerűbb célszerszám? Mert ott el is akadtunk, mert az elforgást nem tudtuk mivel megfogni, youtube-on csak ilyen profi eszközös megoldásokat találtam
Bár általában (mindig) google a barátom szokott lenni, de ebben most nem az.
-
-
szlibud
tag
válasz
nyogo83 #81120 üzenetére
Nagyjából ugyanúgy indul, 2-3 órát állt miután ez történt, és ugyanazzal a 30-al hazadöcögtem, az teljesen egyenletes.
Sztenderden úgy érzem ugyanolyan a reakció, mint eddig, csak talán full gázon van valami furcsa nem egyenletes járása. Ezt menet közben nem hallom/érzem, viszont ugye nincs is ereje. -
szlibud
tag
Sziasztok, olyan problémám van (aprilia scarabeo 50 2t minarelli), hogy egyik pillanatban még normálisan ment, aztán egy rántás, és leesett kevesebb mint felére a teljesítmény, ha koppanásig húzom a gázt, akkor tükörsima úton kicsit 30 felett bír menni. Mi lehet a probléma? Mivel érdemes kezdeni? Gyertya, gyertyapipa és légszűrő csere nemrég volt, azok nem valószínű, hogy rosszak azóta.
-
szlibud
tag
Sziasztok, elkezdett baromira rángatni a robogóm (Scarabeo 50 2T minarellis) Hidegen is melegen is, ill míg a szivató rajta van nem.
Folyamatosan egyformán húzom a gázkart, van hogy megy párszáz métert normálisan aztán elakad, megint megugrik, változó az időköz. Le nem áll (4 utat mentem így vele 6-6 km).
Nagyon alap dolgokat tudunk csak megcsinálni sajnos, viszont nagyon nagy szükségem van rá
Régen amikor évekkel ezelőtt vettem, volt csak vele egy indítási probléma, de akkor volt egy srác aki motorral kijött házhoz és megcsinálta, de már nem tudom az elérhetőségét.
Valószínű aki ért hozzá, ha látná, hallaná a hangját tudná mi baja.
Nem tudtok esetleg ilyen embert aki Szentendrei-szigetre kijönne, vagy azon a környéken szerelőt?
Vagy hogy mit nézzek esetleg meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest