- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
#14121216 #67539 üzenetére
Ez az ajánlott típus belőle. Elméletileg ezt a pénzt meg is érné. Mondjuk kímélni biztos, hogy nem kímélték a használata során. Nincs gond azzal, ha már nem gyári dugó-gyűrű stb van egy motorban. Meggyőződésem és gyakorlatból mondom, hogy prémium cuccokkal még tartósabbá is lehet tenni a gyáritól egy motort, de itt ennél a nagy kérdés, hogy vajon mit is takar pontosan az a felújítás? Milyen cuccokat vettek bele, hogy rakták össze stb...Semmi konkrétumot nem írt, csak azt, hogy fel van újítva. Én, mint tuning párti mondom, hogy jobb lenne neked inkább egy gyári állapotút venned valamivel többért, mint hogy otthon szembesülj majd kicsit később valami problémával. Gondolom nem az a fajta vagy aki szívesen nekiáll szerelgetni otthon?
Még egyszer mondom, megéri ezt az árat (ebből még faragni is lehetne szerintem), de neked abszolút üzembiztos motor kell gondolom, itt ennél meg azért vannak (lehetnek) bizonytalanságok. -
válasz
#14121216 #67512 üzenetére
A már korábban javasolt Aprilia sr-t mondanám én is. 180 centi fölött is teljesen vállalható és kényelmes robogó. És mindenképp csak karburátorost!
Viszont ahhoz a 150 ezerhez legalább egy ötvenest rá kell még dobnod (de inkább többet), hogy normális állapotút kapjál.
Legalább ilyen jó egy Yamaha aerox is, de az még drágább lenne ugyanabban az évjáratban mint egy Aprilia sr.(#67519) jozsi252 Én kitartóan keresnék a használt piacon, lehet azért találni. Én sem ötvenes, sem pedig nagyobb robogóért nem adnék ki annyi pénzt mint amennyit kérnek értük.
A Keeway meg hasonlókat pedig messziről kerüld el. -
perge666
veterán
válasz
#14121216 #67515 üzenetére
Akkor közel lakunk egymáshoz.
Nekem sokáig volt egy Aprilia SR50 Street robogóm,nagyon meg voltam vele elégedve,volt hogy Nyíradonyból mentem vele Debrecenbe vagy Nyíregyházára,Vámospércsre.......de nekem nem volt kényelmetlen,pedig 182cm magas vagyok és 93kg.
Na jó a s*ggemet sokszor elültem,de ez nálam kocsiba is így van.Az Apriliát nem kellett szerelgetni,csak tankoltam és mentem vele.
A bő 7 év alatt abroncs csere volt,1X légszűrő takarítás,1X gyertya csere,olajcsere a blokkban és kifújt.
Na meg a végén a kuplungja volt már nagyon kopott,de azt már az új gazdája csináltatta meg.
Én azt nyugodt szívvel ajánlom,bár vigyázni kell hogy nehogy egy leharcoltat,tákoltat vegyél.A Yamaha Aeroxokat amúgy nagyon dícsérik,az nem tetszik esetleg??
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
#14121216 #67512 üzenetére
100 km kényelmetlen egy seggel robogón. Én múltkor XI. kerületből mentem ki Ecserre, szűk 30 km. Az, hogy kb 50 perc volt, a kisebb gond, de az üléspozíció viszont kényelmetlen, amikor hosszú menet után csak a piros lámpánál le kell tenned róla a lábad. Ellenszélben szabályosan kapaszkodni a kormányba, pedig csak 55 km/h-t mentem.
196 cm magas vagyok és azért nem egy mini robogóm van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egér probléma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged