Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Zizmand

aktív tag

válasz #TOTTI #90308 üzenetére

Jó ez a Speed Logic app, én is mindig ezt használom mérésre, de nekem ilyen szép számok nem jönnek össze. :D
    Jellemzően csak read onlyban vagyok jelen a topikban, újdonság nekem a 2T robogózás, de a hozzászólásaidból rengeteget tanultam idáig. :R

Nekem egy rövid Minarelli blokkos 3KJ Jogom van. Olyan kérdésem lenne, hogy a variátor görgőket, csúszkákat, csapszeget érdemes zsírozni, vagy nem szükséges? A főtengely és a csapágyak állapotát lehet valahogyan ellenőrizni?

Már korábban kifújás nyomokat láttam a hengerfejtömítésnél, így most karácsonykor lehúztam a hengert a blokkról + lebontottam a főtengely variátor és gyújtás oldalát is. A főtengely nem lötyög egyik irányba sem, szépen lehet forgatni és hajtókarnak sincsen holtjátéka. Ez jónak tekinthető?
    Kíváncsiságból a főtengely szimeringekre is ránéztem, milyen állapotban vannak. Egy éve cseréltem, valami noname 300 forintos szimeringekre, (csak ezt tudtam gyorsan szerezni) de hibátlan állapotban vannak még. :)

Új hozzászólás Aktív témák