-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
"Az enyém jobban is gyorsul meg több a vége picivel megnèztük"
Hm. Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam eddig. Mégpedig hogy a karbisok jobban mennek. Mindegy, ez sok mindentől függ, hogy hogyan gyorsul egy robogó, illetve mennyit megy végre.
Egyébként nem csak a meghibásodás miatt nem nagyon ajánlják a DiTech-et, hanem mert eléggé meg van kötve a kezed is általa. Egy ilyen robogónál már egy rezonátor felhelyezése miatt is akadályokba ütközhet az ember, míg egy karbis változatnál gyerekjáték belőni a motort, de ha kell még egy karbicsere sem egy nagy durranás. Lehet szabadon variálni, "legózni" a beállításokkal amit egy DiTech-el nem teszel meg.
Visszatérve a fogyasztásra az egyik ismerősnek van egy 2009 vagy 2010-es (nem emlékszem pontosan) SR-je, anno újonnan vette még. Többek között az én ajánlásomra (is) a karbis változatot választotta. Közel 130 kiló és még így sem volt sosem komoly gondja a fogyasztással. Tavaly kicsit felhúztuk a motort egy rezonátorral--nagyon jól sikerült, meglepő, hogy még alatta is milyen jól megy--de még így, felhúzott motorral és az ő súlyával is is öt liter alatt van a fogyasztása. És hát nem kicsit jobban megy, mint amikor a kereskedésből el lett hozva.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- ASUS routerek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Visszatér a Pebble
- Nők, nőügyek (18+)
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Rekviem egy korszakhoz
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja