- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz
ludsimon #54757 üzenetére
Látod, látod ezért nem szabad egy történetből következtetést leadni
Egyébként nagyon nem ilyen ember vagyok, bármit veszek, heteket, hónapokat böngészem a netet.
Ez most így alakult, leírtam a story-t, ettől függetlenül valamennyire azért értek hozzá, van már 5 éve egy másik robogóm is, tudom nagyjából milyennek kell lennie egy jó robogónak. Néztem egy Peugeot elyseot, az alig ment, katasztrófa volt. Megnéztünk egy SR50-est is, az is ilyen összedobott hulladék volt, kormánya ferde, bár legalább ment, de azt is olyan érdekesen, fura motorhanggal. Világítás nem működött...stb.
Úgyhogy ez maradt, mint írtam minden működik rajta, km spirál, önindító is, tényleg minden, jó a motorhangja, ha elkapja minden fordulatról kellemesen húz.
Ráadásul japán, megbízható, azért 1-2 tesztet elolvastam előtte, mielőtt elindultunk.Honda Civic/Mitsubishi Colt. Pl. Nem rossz, de sokat eszik, rohad, sok a biztosítás, egyéb költségek is jóval nagyobbak, mint robogónál. Persze a kocsinak vannak előnyei, de mérlegelned kell. Autóbol is alsó hangon meg kell nézned 5-10 darabot, mire találsz egy normálisat, de ott még sokkal nagyobb herce-hurca van az átírással. 60-80e Ft összesen, adókat befizetni, biztosítást megkötni, sorban állni. Robogónál meg mi van? Tegnap leültem gép elé, kb 20 perc alatt megvolt, megkötöttem a biztosítást, netbankban beállítottam a csoportos beszedést, és kész.
Szerk: Látom időközben kitárgyaltátok a témát... Mindegy, azért ezt itthagyom.
-
szentkuti11
addikt
válasz
ludsimon #54757 üzenetére
Nem igazán értem mi alapján gondolkodsz egy huszonéves japán autó és egy fiatal robogó között. Szerintem ez nagyjából olyan, hogy vegyek egy kutyát, vagy költsem el azt a pénzt egy fejhallgatóra. Az autóval nem tudsz rendesen parkolni Budapesten, vagy ha véletlenül tudsz, akkor nagyon drágán, fősz a saját levedben a nyári dugókban, az életedet is kifizeted benzinre, biztosításra, adóra, szervizre (van az ismeretségi körömben több hasonló korú/értékű japán autó, azért a gumicsövek, tömítések azokon is öregednek, kopó alkatrészek azon is vannak, ha meg véletlenül épp arra nem költesz, akkor vagy lakatos, vagy valami fura zajra nézetsz rá), de vihetsz utast, mehetsz vele nyugodtan vidékre, télen is beleülhetsz (ha van 50-150k-d egy szett téli kerékre) és nem ázol meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fujifilm X
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Windows 10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest