Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Pete55555

addikt

válasz ludsimon #54757 üzenetére

Látod, látod ezért nem szabad egy történetből következtetést leadni ;)

Egyébként nagyon nem ilyen ember vagyok, bármit veszek, heteket, hónapokat böngészem a netet.
    Ez most így alakult, leírtam a story-t, ettől függetlenül valamennyire azért értek hozzá, van már 5 éve egy másik robogóm is, tudom nagyjából milyennek kell lennie egy jó robogónak. Néztem egy Peugeot elyseot, az alig ment, katasztrófa volt. Megnéztünk egy SR50-est is, az is ilyen összedobott hulladék volt, kormánya ferde, bár legalább ment, de azt is olyan érdekesen, fura motorhanggal. Világítás nem működött...stb.
    Úgyhogy ez maradt, mint írtam minden működik rajta, km spirál, önindító is, tényleg minden, jó a motorhangja, ha elkapja minden fordulatról kellemesen húz.
    Ráadásul japán, megbízható, azért 1-2 tesztet elolvastam előtte, mielőtt elindultunk.

Honda Civic/Mitsubishi Colt. Pl. Nem rossz, de sokat eszik, rohad, sok a biztosítás, egyéb költségek is jóval nagyobbak, mint robogónál. Persze a kocsinak vannak előnyei, de mérlegelned kell. Autóbol is alsó hangon meg kell nézned 5-10 darabot, mire találsz egy normálisat, de ott még sokkal nagyobb herce-hurca van az átírással. 60-80e Ft összesen, adókat befizetni, biztosítást megkötni, sorban állni. Robogónál meg mi van? Tegnap leültem gép elé, kb 20 perc alatt megvolt, megkötöttem a biztosítást, netbankban beállítottam a csoportos beszedést, és kész.

Szerk: Látom időközben kitárgyaltátok a témát... Mindegy, azért ezt itthagyom.

• szentkuti11

addikt

Nem igazán értem mi alapján gondolkodsz egy huszonéves japán autó és egy fiatal robogó között. Szerintem ez nagyjából olyan, hogy vegyek egy kutyát, vagy költsem el azt a pénzt egy fejhallgatóra. Az autóval nem tudsz rendesen parkolni Budapesten, vagy ha véletlenül tudsz, akkor nagyon drágán, fősz a saját levedben a nyári dugókban, az életedet is kifizeted benzinre, biztosításra, adóra, szervizre (van az ismeretségi körömben több hasonló korú/értékű japán autó, azért a gumicsövek, tömítések azokon is öregednek, kopó alkatrészek azon is vannak, ha meg véletlenül épp arra nem költesz, akkor vagy lakatos, vagy valami fura zajra nézetsz rá), de vihetsz utast, mehetsz vele nyugodtan vidékre, télen is beleülhetsz (ha van 50-150k-d egy szett téli kerékre) és nem ázol meg.

• huszi.gyb

senior tag

Nem bírom ki, hogy ne reagáljak...

De legalább tud dönteni. :DDD

Egyébként az autónál nem csak a vételárat kéne figyelembe venni. És ha már japán: Mitsubishi is létezik.

Új hozzászólás Aktív témák