Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Criton

veterán

válasz fesii #26269 üzenetére

Kedves jozsi252 és fesii:

A leírtakból most egy kicsit az jön le nekem, hogy Motowell után miért Yamahat vettem és miért nem Apriliat,Gilerat stb...
    A másik dolog, hogy ameddig nincs motor, ott van a fixie, ami a legtakarékosabb, csak enni kell, pihenni és akkor megvan a lóerő :DDD :DDD
    Kocsit rossz időbe veszem elő meg nagyobb utazásokra.
    JA! Elsőre meglett a kresz (A korlátlan), már megy a gyakorlás.
    Egy idő után cserélni kell a dolgokat(ahogy kocsinál is), nekem most, és attól, hogy a Motowell új volt, a mai napig nem ment úgy mint az Aerox.
    A bicikli, motor, kocsi használati eszköz, mennek tönkre dolgok és nem csak évek alatt.
    Nekem most 4éves a kocsi és lekopogom semmi baja nincs, pedig már 70ezer km van benne kb. és a kötelezőkön és a nem én hibámból keletkezett baleseteken kívül nem látott szervizt (lekopogom semmi baja), más ismerősnek 1-2 éves korában már szinte mindent cserélni kellett a kocsiban, motor/robogó esetében is lehet ugyan ez, vagy kifogja az ember a tuti, vagy nem.
    Ha vettem volna egy általatok leírt motort, amire ti rábólintotok, hogy ez mennyire jó meg minden, de eljönni egyikőtök sem jött volna...persze nem ingyen ahogy azt korábban is írtam.
    Mi lett volna a garancia, hogy mondjuk egy általatok kiválasztott motor jobb választás lehetett volna? Szerintem max annyi, hogy nem savazzátok a motort...
    Még közel sem járok árban ahhoz, amennyibe a legtöbb Aerox került volna.
    Kasztni szép, hihető km óra állás stb... de lehet belül egy hulladék.
    Smani robogója nem rossz, és ezt a szerviz is megmondta, idős motor ez van - de javítható.
    Ahogy észreveszem a legtöbb új vásárló mindig kérdezi mit nézzen stb...
    A külsőt? a futott km nem számít stb... Miért is? Szépséggel megy a motor? Persze ne csöpögjön stb..
    Ahogy megfigyeltem 10esetből egy esetben van tényleg olyan hirdetés, hogy külsőre meg belsőre is patent egy gép, nagyon nehéz kifogni, de a többségében az ilyen robogok 300felett vannak..
    Jó lenne egy találkozás személyesen, mert a dolgok visszaolvasva kezdenek egy kicsit ellentmondásosok lenni ...

Vespát akkor sem vennék ha megtehetném...

• jozsi252

veterán

válasz fesii #26269 üzenetére

Igazad is van meg nemis. Mert ugye nyilván ő csak jótakart magának hogy, hegynek felfele is jól menjen, mert az előzővel azvolt a gond hogy nyélgázon se akart menni. Viszont azt bekell látni hogy az előző legalább új motor volt, de ott követte el a legnagyobb gondot hogy azt megvette.

Egy jó kis használt Gilera - Apriliát kellett volna vásárolni mivel, ha jól látom a helyzetet sportrobogót akart vásárolni, nem pedig egy "retro-s" Vespát.

Szóval a lényeg hogy mostmár az Aeroxot csináltasd meg Criton, és NE add el mert akkor már télleg nagyon megszívod. :(

Új hozzászólás Aktív témák