- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackó86
tag
Szval kedves közönség azt szertném megkérdezni, h ki lehet-e kapcsolni a rouer wifijét?
Előre is köszönöm! további szép napot! üdv.: Lackó86 -
Lackó86
tag
-
Lackó86
tag
hali
mindenkienk
lehet hülye kérdés de mia router mac címe?
linksys wrt54GL 192.168.2.1 re nem csinál semmit! :S
köszi -
Lackó86
tag
hello minden hozzáértő?
azt szeretném kérdezni h hogyan lehet a wifit kikapcsolni ha nem kell? (így is nagy eletroszmogban élünk...) ha lecsavarom az antennát? ...próbáltam egyiket le is tudtam másikat viszont nem? miért? WRT54GL...köszi! -
Lackó86
tag
Hello mindenki most kaptam egy Linksys WRT 54 Gl et.. és csak annyit szeretnék h mit kell állítgatnom h legyen wifim? lanom a gépre (adsl a net) és ne legyek mésooknak látható?
aki tud nekem segíteni írjon köszi további szép napot!
helló mindenkinek! -
Lackó86
tag
Helló!
Én is egy ilyen routert szeretnék! LINKSYS - WRT54GL érdemes elcserélni az SMC 108mbites routert? amúgy szar... még mindig nektek mik a tapasztalatok?LINKSYS - WRT54GL erről...előre is köszi! helló mindenki!
-
Lackó86
tag
Helló Mindenki!
Már egy páran hallottak rólam... SMC - WBR14T-G ezzel a routerrel kapcsolatban! Sajna még mindig nem működik... és szerintem nem is fog.... az a lényeg visza fogom vinni & rem sikerül kicserélni egy másik routerre! Nagyon sokat szívtam vele! és nem akarok többet ! csupán beállítani és kész!
Szval aki tud olyan routert amivel nem igazán van baj! és Max.30 HUF követelények:
- Wifi
- min. 4port
- USB ( nem feltétlen)
- 54 -108 Megabit/sec( most már elég lenne az 54 iscsak menne)
- könnyű használhatóság! jó leírás! ( értelmes) az nem baj ha magyar!aból mindig
mindeki jobban kijön :S
- Ki...szott MEGBÍTHATÓ!!! ÉS lehessen mindent csinálni Ne szakadjon! MSN , torrent! DC++ FTP. STB. egyéb hálózatok!
Az írja meg a véleményét tapasztalatát : Röviden Ki mit ajánl! ? Várom minden profi & Amatőr Válaszát! ( ezt a szöveget lehet h másik fórumban is olvashattátok! minden hova érvényes csak nem volt kedvem írkálni főleg ilyen késő este!) Előre is köszi!
üdv. Lackó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest