Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tocso
tag
Hali!
Mekkora sebesség lenne elérhető wifin GL-es routerrel, ha kábelen 5-6Mb (600-650KB/s) a sebesség? Nekem eddig ennek a fele volt meg max., kb. 340KB/s ez is laptoppal, a PDA-mmal ~160KB. Gyári fw és V1.1!! A jelerősség kiváló, 54 Mbit kapcsolatot ír, de wifin nem tudja produkálni még csak közelítőleg sem a maxot. Be kéne állítani valamit a wifi résznél? Nem sok mindent állítottam, titkosítást meg MAC szűrést.
Csatornákkal is próbálkoztam, de a jelenlegi bizonyult a legerősebbnek (11-es, a közelben van még egy másik háló 6-ossal)
Köszi előre is!
-
Tocso
tag
Én is így gondoltam, és működött is, de néhány napja mire bebootol a gép és indítanám a Mozillát csak vár. Na innen tudom, hogy szart csatlakozni. Belépek a routerbe és látom, hogy disconnected. Eddig mire bejött az oprendszer már a router is tárcsázott és ment minden. De valamiért ezt mostanában elfelejti, pedig nem állítottam el semmit. Ha manuálisan connectálok és ki/bekapcsolom a modemet tárcsáz automatikusan az adott idő után, de ha egy napra kikapcsolom a modemet valamiért nem akarja az igazságot. Lehet, hogy kicsit több idő kell neki mire "meglátja" a modemet? Este kiprószálom!
-
Tocso
tag
Hali!
Ha azt szeretném, hogy a router automatikusan érzékelje hogy van net és tárcsázzon (ADSL) akkor a Keep Alive, vagy a Connect on Demand-ot válasszam? Azért kérdem, mert a modemet ki szoktam kapcsolni, ha nem használom a gépet, de a routert nem, és egy ideje mikor bekapcsolom a modemet nem tárcsáz a router, holott eddig működött. Miért nem érzékelheti, hogy van modem kapcsolat? Ált. ha manuálisan connectálok elöször, akkor utána megy a kapcsolatkeresés, de ha egy nap pihi után kapcsolom be a modemet nem OK. Gyári firmware és L-es router.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest