- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenbazso
csendes tag
Kérdésedre a válasz:
A pc is olyan ip-t kap, ami a kliens routernak van, ebből adódik hogy nem az ap osztja.Nem tűnik el a dhcp-felület, setup-basic setup-nál minden ott van. Tudom változtatni a módot(server, forwarder) meg a ki-be kapcsolósát meg egyebet (Network Address Server Settings (DHCP)).éssztja a címeket. ipconfig-al a pc-n mindig az ip olyan, mint a kliens routernál. pl: 192.168.2.x Érdekesség, hogy a gateway a kliens routerban 192.168.1.1 de a pc-n már 192.168.2.1. A dns a pc-n 192.168.1.1
Mindig bridged-en van a beállítás.
Addig értem hogy,
-manuálisan külön beállítottátok a gateway-t a két routeron, tehát csatlakozáskor nem a kliens router híva be magának a szükséges beállításokat. Miért volt fontos, hogy a két kliens ip-je mac-hez rendelt legyen és ezáltal mindig ugyanazt a wan ip-t kapja az ap-től?A 0.0.0.0 alapból az? Sima kliensként a pc is persze a szolgáltatóét kapja.
Ezt az ssh-t nem értem mi ez, meg hogy jött ide?
Lehet az volna jó, ha nyomnák egy teljes resetet, és lennél olyan rendes, hogy leírod lépésről lépésre melyik oldalon mit mire állítsak, hogy ugyan megvalósuljon, mint nálatok.
Megnéztem az ap beállítását:
setup-advenced routing:
mód gateway-en van minden más kitöltetlen, mondhatni 0.0.0.0. Ez az alapbeállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos cigaretta 🔞
- BMW topik
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged