Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
"Visszaolvastam ezt az oldalt, nekem az jött le, hogy nem tudja alapból, sőt a Linksys drót is ezt mondta nekem."
Hát, azért nem találod a gyári fw-ben, mert az minden router alapmódja wifinél. És mivel a címbéli routerek gyárilag nem multifunkciósak, nem is tudod módosítani. Minden wireless router alapesetben egy wired router + egy wireless AP egyetlen dobozban. Ha LAN-os AP-ként szeretnéd használni (mert pl. nem kell a router-funkció, nincs nethozzáférés, vagy van már egy másik megosztó router a hálóban), akkor annyi a dolgod, hogy a netkapcsolat típusát letiltod (disabled-re állítod), és az egyik LAN-portra csatlakozol a meglévő hálózatod felől. Ekkor a router pont úgy működik, mint egy egyetlen LAN-porttal szerelt szimpla AP. A hivatalos supportot meg inkább nem kommentálom, elsősorban azért, mert nem ismerem. -
outsiheder
tag
Ez a most rámértem nagyon bátor/botor dolog,
Egy felelőtlen méréssel elég hamar tönkre lehet tenni egy jól müködő kütyüt.
Lehet olyan kifejezetten SMD mérésre való RC(L) digitális műszert, ami a "normál" analóg és digit multimétereknél jóval kisebb vizsgáló feszültséggel mér, hogy a félvezetők ne károsodjanak, illetve ne zavarjanak bele a mért eredménybe.
Kb 6 eFt-ről indul az áruk, de a normálisabbak már bőven ötjegyű árral bírnak, azok tudnak induktivítást is mérni, és a pontosságuk is jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Revolut
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mozilla Firefox
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- ÚJ SteelSeries Apex Pro (Bemutató darab) Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- ÚJ Msi Vigor GK30 Gaming Combo Black (Csak billentyűzet) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Cooler Master SK622 (Hybrid) Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő