- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz
Robert75 #4300 üzenetére
Végülis csak annyi volt nekem a lényeg, hogy lássa egymást az asztali gép, ami öcsém szobájában van, és a noti, amit vettem... Na és persze az, hogy mindkettőről menjen a net egyidőben + tudjak a notiról kintről is netezni (WiFi).
A WiFi-hez WPA2 titkosítást állítottam MAC address engedélyezéssel (csak a laptop wifi-kártyájának MAC address-ével lehet bejelentkezni rá)...Asszem nekem ennyi elég is
Bár nem tudom, milyen lehetőségek vannak még mondjuk egy másik firmware-el, ezért kérdeztem...
Torrent-et szerverről nyomom, onnan pedig csak FTP-vel lehúzom a cuccot, úgyhogy az sem fogja
De ha van valami okosság egy újabb firmware-ben, amit talán ki tudnék használni, szívesen kipróbálnám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest