- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Intruder2k5 #13068 üzenetére
Szia!
Ez már egyszerűbb leírás, és tök jó is LENNE... Nem tudom, srácok én el vagyok átkozva!
Adott a két router. wrt54gl. Budapesten a panelházba - ahol azért nagyobb az interferencia, mint egy családi házban - próbáltam az első leírás által beállítani. Akkor nem volt gond a felcsatlakozással.
Szüleim feljöttek pestre mert nagybácsi lettem, s hogy kevesebb legyen a cuccom, hazavitték a 2 routert.
Szüleimhez hazamegyek, - 5500 lelkes kis városka - na mondom magamba: de jó lesz beállítani, tök egyszerűnek tűnik amit Intruder2k5 belinkelt.
bedugom az első beállítandó routert, próbálok csatlakozni. semmi... csatlakozás, semmi. csatlakozás semmi. (win7-es lehetőség)iagnosztika, húzzam ki, dúgjam vissza, ellenőrzés hogy megoldódott e a probléma, nem, forduljak a rendszergazdához.
Volt hogy elvittem a szoba másik végébe, akkor egy pillanatra felcsatlakozott, aztán ledobott. Még akkor se működik, ha a laptoptól 1 méterre van.
Olyan, mintha MAC cím alapján blokkolna, de a mac szűrés ki van kapcsolva. Pedig tök úgy viselkedik. Cable-en jól megy rögtön IP cím, connceted
Felvetődik a gondolot, hogy ok, egy router kuka lett... De a másik se akar csatlakozni.
Ok, akkor valami interferencia lehet. Kihúztunk mindent. tv, hűtő hordozható kézibeszélő. Szinte gyertyafénynél próbálkozok: semmi. csatlakozás, ledob.
jó, akkor bekapcsolom a régi TP-linket, ami eddig itt volt: connceted.
el vagyok átkozva.
feltettem a 117-es build vpn-t. nvram full erase is volt. ugyan az.
segítség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged