Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Tüncy
csendes tag
Mostanában nem sokat voltam itthon, Gabimnál voltam... tök sokat mozgunk mostanában
asszem csütörtökön voltunk a gáton sztem kb 3 km-t görkoriztunk. nagyon jól esett a mozgás, kellemesen elfáradtunk. aztán ma voltunk bicajozni, el akartunk menni a vashídig, de szembe szél volt, úgyhogy nekem nem nagyon ment, meg nem is tetszett hogy össze vissza elfújt a szél. de aztán szerencsére Ani hívott, hogy menjünk érte, úgyhogy "sajnos" vissza kellett fordulnunk 
ja meg ma a média érettségire csináltuk a projektfeladatot.. tegnap az enyémet ma meg a Gabiét. rádiós programajánlót kell egy szalagavatóról..
a miénk elég érdekesre sikerült..
de erre már emlékezni se szeretnék, mert nem fikázom le a fantasztikus kompromisszum kötésre képes osztályomat..
szerencsére már csak kb 30 nap... vagyis 1 hónap. és félig érettek leszünk!! 
az írásbelitől nem is félek annyitól inkább a szóbelitől.. de szerencsére arra van még idő.. jún.25-26-27 asszem!!!Mindjárt kezdődik a Föld órája kapcsold le Te is 1 órára a villanyt!!!!
<3
Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Spórolós topik
- Bittorrent topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
asszem csütörtökön voltunk a gáton sztem kb 3 km-t görkoriztunk. nagyon jól esett a mozgás, kellemesen elfáradtunk. aztán ma voltunk bicajozni, el akartunk menni a vashídig, de szembe szél volt, úgyhogy nekem nem nagyon ment, meg nem is tetszett hogy össze vissza elfújt a szél. de aztán szerencsére Ani hívott, hogy menjünk érte, úgyhogy "sajnos" vissza kellett fordulnunk