Hirdetés
- gerner1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
Cy-clone
csendes tag
Jaaj... najon betegek vajunk...
Orrom krumpli, hajam kóc... zsebem meg teli átázott zsepivel.. egyáltalán nem kiábrándító.
Lánykám szintén, hegedűórán és zenekaron nem sok hasznát vették szegénykémnek - minden második sor után orrot fújt... este forró fürdő Neocitránnal kombinálva aztán irány az ágy!

Hülye bacik.. mintha nem tudnák hogy kár próbálkozniuk nálam mert amúgy engem agyoncsapni sem lehet... de azért fárasztanak hátha sikerül.
Egy biztos, nagyot alszom ma - tegnap úgyis csak bogyóval sikerült, de azért igyekszem nem rászokni mert tavaly jól megjártam. Totál lelassultam, nem jutottak eszembe beszéd közben a szavak, amiért ugye egy angol nyelven zajló telefonkonferencián nem osztanak érmet...A cégnél megint elbocsátások lesznek, ettől már kikészülök lelkileg - remélem az én kis csapatomra nem kerül sor...

Egy "tapasztalt", idősebb kollégám azt mondta hogy az orvos sem halhat meg minden betegével - de bennem már a múltkor is elhalt lelkem lombkoronájának egy hajtása...
Remélem nem kerül sor egy újabbra
Aktív témák
- gerner1
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Horgász topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple 100% akku
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest