-
LOGOUT.hu
Kedvenc zene a mai napra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
-
Jojo5
őstag
válasz Vasinger! #4574 üzenetére
egy csaj falán ez nem gáz sztem...
viccet félretéve amiket akos3 mutatott sztem tök jók és csöppet se lehet félreérteni míg amit most is belinkeltél kicsit félreérthető szal 1-2 rosszabb indulató emberben tuti töltetet kelt majd arra, hogy beoltson vele
Neked kell eldönteni melyiket szeretnéd vagy mit és kik előtt osztod meg és persze, hogy ez neked mennyire számít, hogy ki mit gondol
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
akos3
addikt
válasz Vasinger! #4572 üzenetére
Félre érted sztem. Nem azt mondtam, h ettől buzi vagy. Mert amit én ajánlottam azon is rajta van Tiesto. Csak a képbeállításon és a helyszínen nagyon sok múlik sztem. Én csak ennyit mondtam Ja egyébként a google-ban tudsz méret és pixel szerint is keresni. Úgy hátha találsz vmit.
-
-
WesTM
őstag
válasz Vasinger! #3848 üzenetére
Sziasztok!!!
Pontosan! Nálam is ők jelentik a toppot!!
Undoroid Mesterem merre vagy?
MAI ZENE: Motörhead - Ace of Spades
Tekerjétek fel a hangcuccokat!!!
További szép estét!!!
-
Mappa
addikt
válasz Vasinger! #3653 üzenetére
Ha még aktuális akkor ajánlom http://www.tiesto.com/ pár ezresek a poszterek csak a szállítást nem tudom mennyi
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz Vasinger! #3648 üzenetére
OFF : Ha nagyon nem találsz posztert ..akkor tudom ajánlani a poszter készítést . Valami nagyon jó minőségű, nagy felbontású képből simán csinálnak posztert neked 5-10 ezer Ft között ilyen 100x70cm ami már jóformán akkora mint egy asztal terítő ...mert egy gyári poszter sem olcsóbb sőt
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
-
attika89
senior tag
válasz Vasinger! #3564 üzenetére
Vasinger!
Jöv hét nekem is pihi, de nekem csak rajzolásból fog állni (legalábbis abból kellene, hogy behozzam magam )akos3
a Firework nekem is egyre jobban tetszik és a klip is szuper lett sztem
Szép ez a BudapestMost nálam ismét Cserháti került elő...Imádom!!!
Cserháti Zsuzsa és Roy - Két bolond[ Szerkesztve ]
fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
-
WesTM
őstag
válasz Vasinger! #2620 üzenetére
Nálam nem recseg! Kicsit kusza a basszus gitár alap alatta, lehet az kavar be a hangszóróknak!
MAI ZENE: Richard Durand & JES - N.Y.C (Original Mix)
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz Vasinger! #2181 üzenetére
csak a magad nevében beszélj öregharcos
én ebben a szituban nem vagyok irigy nekem ezzel nincsenek problémáim
táncba viszont annál inkább én is akarok így táncolnide amugy most miért elkezdesz te is énekelni...?
ha sokáig csinálod valaki csak felkarol....magyarországon úgyis híres lehetsz h nuku tehetséged sincs.[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Prof01
veterán
válasz Vasinger! #2086 üzenetére
Uhhh
más: Paul Van Dyk - Let Go örök kedvenc
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
nike_
addikt
válasz Vasinger! #2080 üzenetére
Imma be = I'm gonna be = Valami fogok lenni
Mai zene: Groove Coverage - Poison xDD
-
Undoroid
őstag
válasz Vasinger! #1976 üzenetére
Szia!
Azt hiszem,hogy Ő már jó néhányszor bebizonyította,hogy tud élőben is -valódi hangszereken- játszani!Az a pár év -amióta ZENÉL- is csak igazolja!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Prof01
veterán
válasz Vasinger! #1941 üzenetére
Jah, bocsi, tényleg.
Ez is jóféle, bizony.Első PH! addikt-os zeném: The Bloody Beetroots - dimmakmmunication
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Wictor
őstag
válasz Vasinger! #1936 üzenetére
Na, megfejtettem. Mikor kapom meg a dedikált Hardverapró-s bögrém?
Private - Secret Lover (Spencer & Hill Remix)
Moby - Disco Lies (Spencer & Hill Remix)[ Szerkesztve ]
-
AlbionX16
csendes tag
-
D4rkm4n
őstag
válasz Vasinger! #1812 üzenetére
The Lonely Island - Jizz In My Pants
Az egyik legnézetteb videó a youtube-on.
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
Wictor
őstag
válasz Vasinger! #1822 üzenetére
A Callin-ra gondolsz? Hát talán azért nézték meg pár óra alatt annyian, mert jó.
Mai zenék:
Filo & Peri - Spectrum
Filo & Peri - Dance with a Devil
Fragma - Deeper[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
válasz Vasinger! #1795 üzenetére
Megérte javíttatni a linket. Jó kis zene. Tetszik.
És ha már magyar: csöpögjünk kicsit így nőnap előtt...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vasinger! #1718 üzenetére
Ha ez ingyen, szabadon letölthető, mint pl ASOT, akkor lehet letöltési linket kirakni. De ha nem az, (azaz valamilyen albumról származik), akkor warez, mert ez esetben illegális a letöltés. Erre gondoltam. iTunes más. Nem tudom, hogy szabadon letölthető-e az a szám. ASOT-ról tudom, hogy szabadon letölthető.
-
looser
addikt
válasz Vasinger! #1679 üzenetére
Huhh, nem is ismertem őket eddig, nagyon szép, többször meghallgattam. Köszi.
Két egészen más hangulatút ajánlok, nagyon szeretem mindkét dalt, előadót...Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Wictor
őstag
válasz Vasinger! #1672 üzenetére
Hmm, Beautiful Things, az örök kedvenc.
A mai zenék kicsit borúsabbra sikeredtek, mint az eddigiek...
Rob Dougan - Clubbed to Death
Evanescence - My Immortal -
Wictor
őstag
válasz Vasinger! #1619 üzenetére
Nem vagyok egyedül!
Figyelem! Van egy lírai szám, amit emlékvideók alá szoktak bevágni, ennek a zenének az előadója és a címe kellene nekem. Egy csaj énekel benne, lassú szám. Van egy klip, ami alatt ez a szám megy, de mások lelki nyugalmának megőrzése érdekében nem linkelném be. Esetleg ha valaki tudna nekem segíteni, privátban el tudom küldeni a klip linkjét. A segítséget előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
brumesz
aktív tag
válasz Vasinger! #1619 üzenetére
Alex Gaudino & Jason Rooney - I Love Rock N Roll
Ohho, ez elég kegyetlen
De a zene is jóHogy ON is legyek: Muffler - Falling (HQ)
[ Szerkesztve ]
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
Tothgera30
Ármester
válasz Vasinger! #1535 üzenetére
Hát már sohasem lesznek olyanok mint régen, de ezt el kell fogadnunk. Mint például a Die Toten Hosen (ízelítő, még egy, három a magyar igazság) nagy kedvenceim közzé tartozik és nekik sincs az újabb albumaikon egy jó számuk sem, illetve magyar példával élnék, mint a Tankcsapda, mert nekik is a 98'-as év volt a csúcs, és onnan (volt egy reccs és) már csak lefelé zuhantak. Már "nem a régi zenekar", "utánozzák önmaguk régi énjét", ezért koncertjükön sem voltam.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Kharg
tag
válasz Vasinger! #1513 üzenetére
Egyébként tényleg ütős lett a dal, bár nekem például a rap-rész abszolút nem tetszik, meg az előadók nagy részétől is hányok, de tény, hogyha csak audióként hallgatom, nem nézem a videót, szép szám.
Valahogy hányok attól, hogy egy ilyen katasztrófa miatt íródott dal is elsősorban reklámfogás, és másodsorban segítés csak.És, ahogy valaki nagyon okosan megjegyezte youtubeon kommentben:
Amikor Kínában van földrengés, amikor Afganisztánban emberek százai halnak meg, amikor Afrikában naponta százak halnak éhen, akkor hol vannak a sztárok és a segítségek?
[ Szerkesztve ]
Az epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.
-
Undoroid
őstag
válasz Vasinger! #1194 üzenetére
Szia!
Igen,bő 9mp-ig jutottam el! Miért?Annyira maradi vagyok,hogy Én még azokat a zenéket szeretem,ahol az Előadók valódi hangszereken tudnak játszani!Csütörtökön este volt szerencsém -kis Országunk eme távoli sarkában- eljutni egy kis gitárpárbajra!2szólós és egy basszer csatázott Tátrai Tiborral!Elhozta azt a szép,piros gitárját is!Nagyon szépen szólt!A dobos is rendben dolgozott!Óriási élmény volt!
* * *
Mai muzsikáim ezek lennének:
A film... volt már?
Jó szórakozást!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
akos3
addikt
-
Undoroid
őstag
válasz Vasinger! #1167 üzenetére
Szia!
Kérdésedre nem tudok válaszolni! Őszintén megmondom,hogy rá kellett keresnem,hogy tudjam kiről/kikről is van szó!
...azt sem tudtam,hogy léteznek! Biztos,hogy Nekem akartad küldeni ezt a kérdésed? Nem sok tuc-tuc -ot kagylózok!EZ azért még tűrhető volt anno...
Az Én muzsikáim a hetvenes évek végétől az ezredfordulóig terjednek!Leginkább Pop,rock,metal,black-metal,death-metal stílusból szoktam csemegézgetni! Szinte mindenevő vagyok,de valami azért az Én fülemnek sem jön be!
* * *
Mai muzsikáim:
Jó szórakozást!
-
WesTM
őstag
válasz Vasinger! #1163 üzenetére
Igen ez már valami régebbi model lehet, bár a miénk se túl fiatal, kb 7éves, de hallottam egy 2 éves phillips cuccot, ami komolyabbnak tűnt, ára sem volt éppen piskóta, hát el bújhatott volna e mögött. Dinamikus, tiszta mélyek, és elég jó magas hangok miatt szeretem nagyon. Bár nem tudom mostaniak mit tudnak, de hál istennek ilyenre már nem kell pénz fordítani.
Viszont mára kidőlök a sorból, holnap is hosszú napom lesz,
ZENE ELALVÁSHOZ: Black Eyed Peas - Missing You
Jó éjszakát uraim!!!
akos3: Ez is remek szám!
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Spórolós topik
- Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...