Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Az első három kedvencem az óraszámlapok között Galaxy Watch6-on
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Hamarosan beruházok egy Ender 3-ra. Olvastam, hogy pl.: PLA is milyen baráti anyag, viszont nem tudom, hogy gondot okozna-e, ha a 15 hónapos fiam rágcsálná a figurákat?
[ Szerkesztve ]
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Megrendeltem végül egy Ender 3X-et.
Összeszerelés utáni dolgokról tudnátok leírásokat mutatni, hogy képben legyek? A hozzáadott 5m filament milyen minőségű? Jó lesz kezdésnek, vagy szerezzek be helyette másikat?Köszi!
-
szuszinho
őstag
válasz Devil Smile #14120 üzenetére
Nem az összerakás, hanem az utána dolgok érdekelnek.
-
szuszinho
őstag
válasz Mr.Csizmás #15655 üzenetére
Köszönöm! Máris okosodtam egy kicsit
Kinyomtattam a másik részét is, ami a vázba megy bele. Faragni kellett, mert sem a vázba nem illeszkedett, sem ez a hosszabb darab nem passzolt bele.
Azt a tekerő gombot sem tudtam még jó méretben kinyomtatni, pedig többet is próbáltam. Mindig kicsi lett a lyuk.
Esetleg az oldalak túl vastagok? -
szuszinho
őstag
Múlt héten vásároltam itt be. Zséb votl
[ Szerkesztve ]
-
szuszinho
őstag
válasz Mr.Csizmás #15661 üzenetére
Megint kinyomtattam, de nem megy bele a vázba, hiába állítottam a paramétereket. Ennek simán passzolnia kellene?
-
szuszinho
őstag
válasz energy4ever #16792 üzenetére
Már megvan egy ideje, sosem volt hasonló problémám. Tegnapelőtt is nyomtattam vele egy kétrészes kávédaráló alkatrészt, igaz, az alacsonyabb volt.
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Megjöttek az új kék rugók, de hosszabbak, mint a gyári. Nem akarom nagyon megfeszíteni. Állítsam feljebb a Z alját?
-
szuszinho
őstag
Octoprinthez, ha nem akarok kamerát, jó a zero is?
-
szuszinho
őstag
válasz Mr.Csizmás #17291 üzenetére
Nyomtatás indítására memkari helyett, illetve a tegnap tárgyalt kalibráláshoz gondoltam használni.
-
szuszinho
őstag
-
szuszinho
őstag
Urak,
Ez ajánlott?
-
szuszinho
őstag
Innen rendelt valaki 3Dtouch szenzort?
-
szuszinho
őstag
Minden nyomtatás után visszateszem a PLA-t a zacsijába, de mégis feljönnek a sarkok. Megy tönkre az anyag? Nem emlékszem, hogy kibontás után lett volna gondom a tapadással. Mindig IPA-val tisztítom az üveget.
-
szuszinho
őstag
Nyomtatott már valaki szitát?
[Ezt] szeretném kinyomtatni, de nincs hálós része. Olvasom, hogy többen is jártak így. Mi lehet a gond? -
szuszinho
őstag
Na, Biqu elfelejtette elküldeni az alaplapot, csak a vezérlők voltak a dobozban. Mivel gyanúsan kicsi volt a csomag, így videóztam a kicsomagolást.
Kíváncsi leszek... -
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Leporoltam az Ender 3-at. Beszinteztem, kalibráltam az extrudert, azóta nem bootol, csak kéken világít a kijelző. SKR DIP 2208, bugfixes Marlin.
Járt így valaki? -
-
szuszinho
őstag
válasz azbest #22381 üzenetére
Nem telepítettem most semmit. Octopit raktam rá, működött is vele az extruder kalibrálás. Beírtam az új értéket, mentettem, majd kikapcsoltam és azóta nem jó. Biqu azt írta, telepítsem újra a firmware-t.
Holnap teszek egy próbát. Remélem, nem kell bootloadert is, mert nincs hozzá eszközöm, arduino-val nem találtam leírást. -
szuszinho
őstag
-
szuszinho
őstag
Hali,
SKR Mini E3 v3 lapot teszek egy Ender 3-ba. Hot End ventinek viszont nincs csatija Hogy szoktátok megoldani?
-
szuszinho
őstag
Kezdem az alapoktól.
Adott 4 db 5015-ös venti és 3DTouch. Mire cseréljem a gyári hűtést?
Damping Feet hasznos?
Anno Lack asztalokból láttam dobozolásokat. Ez még most is ajánlott?Köszi!
-
szuszinho
őstag
válasz MrAlex #42288 üzenetére
Köszönöm, letöltöttem.
Cura generic profilok között kiválasztom a PETG-t. Ez elég, vagy szükséges finomhangolni valamit? Bed-et nyomtatás előtt mindig letörlöm alkohollal. Kell még rá valami, hogy jól tapadjon, de le is jöjjön a végén a remekmű?Aztán majd ki fogom próbálni a PrusaSlicer-t. Emlékeim szerint, mintha jobb lenne, de sosem használtam még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- OLED TV topic
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A CES-en érkezik a Strix Point nyúzott verziója
- eBay
- Milyen switch-et vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest